Placi pictate manual

Placi de teracota apartinand zonelor locuite de sasi, pe care le pictam manual.

Produse

Se arată toate cele 6 rezultate

 • Placa teracota T029 pictata manual

  Cel mai nou model de teracota pictata manual din portofoliul nostru, placa T029 te ajuta in realizarea unui interior elegant, cu finete.

  Citește mai mult
 • Placa teracota T004

  Cahla de dimensiuni reduse, decorata cu o coroana de flori inaltandu-se dintr-o inima.

  Citește mai mult
 • Placa teracota T024

  Reconstructie de cahla cu motive pictate manual, apartinand zonei Bistritei.

  Citește mai mult
 • Placa teracota T025

  Cahla dreptunghiulara, decorata cu motive florale pictate cu albastru, apartinand zonei Bistrita.

  Acest model de cahla se poate picta si cu alte culori, ca de exemplu verde, negru, rosu. O facem si glazurata unicolor. De aceea este foarte usor sa adaptati soba Dumneavoastra la interiorul casei, pentru o atmosfera calda si armonioasa.

  Citește mai mult
 • Placa teracota T026

  Cahla de soba, Chișmed, Jud. Harghita, olar  BERETZKI ZSIGMOND, Secolul al XIX-a, a doua jumatate. Culoarea  caramiziu, alb, albastru, verde.
  Modelata din lut prin presare manuala in tipar, pasta fina, bine arsa la rosu-caramiziu, pe spate urme de butoni. Materia prima- lut de cahle, nisip, caolin, oxid de cupru, cobalt,oxid de mangan, doua arderi oxidante.
  Citește mai mult
 • Placa teracota T028

  Poate cel mai popular model din gama noastra, placile de teracota T028 apartin satului Saschiz.  Praful de samota si praful de argila din care le fabricam sunt aduse din Germania, astfel obtinem o masa omogena, conditia producerii unor placi de teracota durabile, cu o putere de acumulare a caldurii ideala, foarte mare. Si pentru ca placile crude sunt albe, obtinem o culoare alba a glazurii frumoasa, armonioasa.

  Citește mai mult

Pin It on Pinterest