Visuri la cheie - egy rendkívüli főzőkályha megszületése

A 2018-as év legnagyobb kihívása, egy különleges főzőkályha elkészítése A Visuri la cheie műsor csapatának segítségével lehetőségünk volt egy meseszép otthon megteremtésében résztvenni.

A cserépkályhák és csempekandallók szakértői

Az ország legszebb kályháinak és kandallóinak megteremtésén dolgozunk. És minden új kihívás által jobbak leszünk.

Német alapanyagból készített kályhacsempék

Az öntési technológiával készített csempéink alapanyaga 100 %-ban Németországból származik, ebből 40 % samottpor. Így a kályha tartósabb lesz és több hőt képes tárolni. Kézi préseléssel gyártott csempéink ugyanakkora arányban tartalmaznak samottport, csupán a gyártási technológia más. Így megfelelően megépítve, száraz fával használva, az időszakos karbantartást elvégezve kályhád hosszú évtizedeken át fogja biztosítani nappalid melegét.

Közel 150 csempemodellt rekonstruáltunk működésünk óta

Kályhád, kandallód igényeid és vágyaid szerint alakítjuk ki, így az nemcsak kiemeli otthonod szépségét, hanem gondoskodik annak melegségéről.. Mert az otthon nem csak egy élettér, ez az a hely, ahol feltöltődünk.

Isten hozott!

Cserépkályha és kandalló gyártására szakosodott kreatív műhely

Érezted már, hogy kitörni vágysz a mindennapok rutinjából? Hogy a rohanás rányomja bélyegét a családi életedre? Szeretted volna magad mögött hagyni ezt a zaklatottságot, hogy örülni tudj a jelennek?

Azt gondolhatnád, hogy ez lehetetlen. Hiszen egy olyan világban élünk, ahol a rohanás, a nyüzsgés már-már társadalmi jelenség. Akár azt is hihetnéd, hogy lehetetlen kilépni ebből a nyugtalan állapotból. De megnyugtatlak: ha teremtesz egy kényelmes, magadra szabott zugot, egészen más színben fogod látni a világot.

Gyere velem egy meleg és meghitt otthonba, mely a munka utáni töltekezés helye! Egy otthon, melyben önmagad lehetsz, amint becsukod magad mögött a bejárati ajtót. És ahol családod vagy barátaid körében felszabadultan élheted meg a jelent.

Az általunk készített kályhák és kandallók által ezt a teret szeretnénk megteremteni számodra. Egy olyan sarkot, ahol a család apraja-nagyja felszabadultan gyűlik össze, ahol a közös emlékek születnek. Mi többet várnál el egy igazi otthontól?

Miért mi vagyunk a legjobb választás?

rekonstruált kályhacsempe modell, melyekből kiválaszthatod a neked tetszőt

megvalósult fűtőberendezés évente

elégedett ügyfél 12 éves fennállásunk óta

megvalósított kályha és kandalló az országban és külföldön

Kik vagyunk?

Egy családi vállalkozás

Számunkra a funkcionalitás mellett az esztétikum is fontos szerepet kap. Tudjuk, hogy mindegyik otthon más, mindenki ízlése egyedi és különleges. Emiatt nem zárkózunk el senki egyedi elképzelésétől, segítünk megvalósítani, hogy otthonod olyan legyen, amilyenre vágytál.

Nem vagyunk mindentudóak. De az évek tapasztalata ráébresztett arra, hogy minden hibában tanulság rejlik.

Megtanultunk meghallgatni, alkalmazkodni, hogy olyan fűtőberendezésed legyen, amely az elvárásaidnak megfelel. Ha megkeresel az elképzeléseddel, örömmel állunk rendelkezésedre. Mindannyian azért fogunk dolgozni, hogy vágyadat megvalósítsuk.

Ha egy kályha vagy kandalló láttán kérdéseid támadnak, látogass el a blogunkra. Kattints az alábbi gombra.

Több száz megvalósult elképzelés

Partnereink

Házadat barátságos, pihentető, meleg és inspiráló otthonná alakítjuk.

Olyan hellyé, mely feltölt és ahová jólesik félrevonulni, felkucorodni, a családdal visszavonulni.

Kapcsolat

Bemutató üzlet

Molnár Józsiás utca 17 szám,

Kézdivásárhely, Kovászna megye

Telefonszám

0740 085 937

EMAIL CÍM

contact@amrita.ro

%d bloggers like this: