Usi de soba prevazute cu priza de aer exterior si sticla dubla

Produse

Usi de soba vitrate, prevazute cu sticla dubla si posibilitate de racordare la priza de aer exterior. In canalele din rama usii aerul necesar arderii poate urca si intra in camera de ardere pe fantele inguste, amplasate la diferite inaltimi. Astfel, acest aer va fi preincalzit si va facilita turbulenta optima a gazelor de ardere in focar. Usile dispun si de rama de montaj care este reglabila in adancime. Sunt prevazute cu doua straturi de sticla termorezistenta fabricate in Germania, cea exterioara fiind tratata cu o vopsea termorezistenta speciala care ii confera eleganta. Toate partile metalice sunt tratate cu o vopsea termorezistenta neagra care confera un aspect atractiv pe termen lung acestei usi.
Aceste usi au inchidere etansa, asigurata de snurul termorezistent ceramic, fara continut de azbest, care nu dauneaza sanatatii. Pe corpul usii gasim maneta de control pentru debitul aerului introdus in focar, nu este necesar introducerea in sistem a unei clapete de control.
La aceste usi rnu este necesar construirea unui focar ecologic UZ37, pentru ca usa preia functiile unui focar ecologic, facilitand o ardere optima, cu performante in conformitate cu prevederile standardului SR EN15544.