Üdvözöllek!

Ahhoz, hogy gyorsabban és hatékonyabban dönthess, olyan standard kályhamodelleket terveztünk neked, melyek a rendelkezésre álló tér, fűtendő felület és a te igényeid szerint testreszabhatóak. Amennyiben egy ilyen kályhát választanál, gyorsabban elkészül, mivel tudjuk a szükséges csempék és elemek darabszámát, a színek is elő vannak készítve stb. Még az áraik is ki vannak számolva. Ezeknél a kályháknál testreszabhatod:

N

a kályha méretét - a fűtendő tér függvényében

N

a kályhacsempe modelljét - hogy tökéletesen illeszkedjen a lakásod dizájnjához.

N

a kályha díszítő elemeit

N

a kályha csempéinek és elemeinek színét

N

az oldalpadka formáját, méretét, vagy akár a hiányát

Valami különlegesre vágysz? Valamire, ami akár számunkra is egy kihívást jelent? Segítünk a megvalósításban, még akkor is ha több időbe telik és számunkra is több munkával jár. Ebben az esetben küld el ajánlatkérésed, kérdéseid emailben.

Standard kályhamodellek

 

A túl sok részlet néha megnehezíti a döntést. Éppen ezért a standard kályhamodelljeinket színek nélkül és csupán egy kályhacsempe modellel láthatod. Még dolgozunk e honlapon. Miután rákattintasz az egyes kályhamodellek képére, az a kályhamodell oldalára visz, ahol további információt találsz majd e kályhákról – mikor végleg elkészül a honlap, remélem rövidesen. Addig azonban várjuk kérdéseid emailben vagy telefonon.

Classic kályha

Egy mindannyiunk számára ismert, kedves kályhamodell, mellyel gyakran találkoztunk nagymamánk szobájában. Egyszerű vonalvezetésű kályha, mely hatékonyan működik. Gyerekkorunk reggelei általa voltak melegebbek és a téli családi összejöveteleknek is fontos szereplője volt.

Vulkán kályha

Bemutatom neked a Vulkán névre keresztelt kályhánkat, mely vakolt lábazattal és középpárkánnyal rendelkezik. Ez egy különleges kályhamodell, mely magához vonzza a jelenlévők tekintetét, nappalidat elegánssá, csábítóvá varázsolja. Kellemes melege egy olyan légkört teremt, mely relaxációra és közös családi tevékenységekre buzdítja a család apraját-nagyját.

Elegant kályha

A századfordulóra jellemző kályhákból inspirálódott, elegáns kályhamodell. Ezzel a kályhával nappalid hívogatóbb lesz, a kályha a nappali központjává válik. Továbbá a családi tűzhely őre lesz, egy meleg otthoni légkörért fog felelni.

Terra kályha

Egy melegségre és relaxálásra csábító, elegáns kályhamodell. Vakolt lábazata a választott kályhamodell függvényében változó csempe díszekkel lesz dekorálva, így tökéletesen belesimul otthonod belterébe. Ugyanakkor egy modern, harmonikus és befogadó tér érzetét sugározza.

Barokk kályha

Egy kályhamodell, mely bizonyosan a nappalid fénypontja lesz. Különlegessé teszi a vakolt lábazat valamint a középpárkány fölötti szintén vakolt rész, mely ugyanúgy a kályha funkcionális része, mint a kályhacsempével borított felületek. És akár egy központi díszt is választhatsz a vakolt rész díszítésére.

Kombó sarokkályha

Egy különleges kályhamodell, melyet az általunk az évek során épített csempekandallók ihlettek. De a fölső vakolt részben a kálcium-szilikát szigetelő lapok helyett vakolható csempe van, így a teljes vakolt rész a kályha funkcionális része, mely tárolja és leadja a termelt hőt.

Regal kályha

A Regal kályha egyszerű és klasszikus formavilágával hódítja meg a látogatókat, mely ugyanakkor kifinomultságot, részletgazdagságot sugároz. Ahogy a neve is sugallja, ez a kályha egy nemesi, nyugtató hangulatot áraszt. Az lesz az érzésed, mintha egy múltban ragadt világba lépnél, melyben a romantika és a bőség fogad.

Vintage kályha

A hatalmas vakolt felületeknek köszönhetően ez a kályha egy vintage hangulatot áraszt magából. Amennyiben rusztikus, akár földszínű csempéből kéred, a végeredmény egy stílusos, kellemesen rusztikus kályha lesz. De ha mégis egy elegánsabb csempét választanál hozzá, akár egyet a kézzel festett csempék közül, akkor kályhád elegáns légkört teremt maga körül, mely kiválóan illik akár egy modern lakásba is.

Nem találtad meg azt a modellt, melyre vágysz?

 

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted ajánlatkérésed és mi igyekszünk minél gyorsabban válaszolni, hogy egy különleges kályha megvalósításában segítsünk neked.

Szeretném, ha telefonon kapcsolatba lépnének velem.

Kérjük engedélyezd, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataidat feldolgozzuk és tároljuk. A feldolgozás a GDPR előírásai szerint történik.

6 + 12 =