Kezdőoldal / Építőanyagok / Külső égési levegő bevezetés /  Külső égési levegő adagoló szelep, légmentesen záródó, hőálló, 160mm átmérővel

Külső égési levegő adagoló szelep, légmentesen záródó, hőálló, 160mm átmérővel

A külső égési levegő betáplálását szolgáló szelep, mellyel a tűztérbe beáramló levegő mennyisége szabályozható. Hosszú szárral rendelkezik, mely rövidebbre is vágható szükség szerint. Öntöttvas fogantyúval rendelkezik.

Belső átmérője: 160 mm
A szelep testhossza: 160 mm
A forgatórúd hossza: 400 mm

200 Celsius fokig hőálló levegőszabályozó szelep.

465,00 lej

Tartalmazza az ÁFÁt

Professzionális levegőszabályzó szelep a tűztérbe beáramló égési levegő mennyiségének a szabályozására. Hosszú forgatókarral, műanyag fogantyúval rendelkezik. Mivel a forgatókar 8mm vastag szögvasból készült, bámilyen ajtókilincs is használhaó fogantyúként.
Egy cserépkályha esetében fontos, hogy az égési levegő beadagolását el tudjuk zárni, lehetőleg légmentesen. Ha nem légmentes a záródás, az csökkenti a kályha hatékonyságát, mivel a légmozgással a kéményen át hő is távozhat a kályhából.

Ez a levegőszabályozó szelep tartós, minőségi alapanyagokból készült és egészen 200 Celsius fokig hőálló. Így akár a tűztér alá is beépíthető a korszerű hatékony kályhákba (melyek samott fenékkel épülnek, hamuajtó és rostély nélkül).

A mai hatékony kályhák tervezésekor - a hatályban lévő szabványok értelmében - fontos az égési levegő csatorna méretezése a kémény és a kályha járatrendszerének méretezése mellett.

Belső átmérője: 160 mm
A szelep testhossza: 160 mm
A forgatórúd hossza: 400 mm

200 Celsius fokig hőálló levegőszabályozó szelep.

Súly 3 kg
Méretek 60 × 30 × 15 cm
Belső átmérője

160 mm

A szelep testhossza

160 mm

A forgatórúd hossza

400 mm

Vélemények

Nincs vélemény írva még.

Írj véleményt elsőként a termékhez!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük