Kezdőoldal / Kandallóbetétek / Focare cu sticla laterala /  Focar semineu N140 sticla dreapta + deschidere verticala si samota neagra

Focar semineu N140 sticla dreapta + deschidere verticala si samota neagra

14.350,00 lej

Tartalmazza az ÁFÁt
Disponibil pentru precomanda
Előrendelhető! Szállítás 3 hónap alatt.

A hosszú szállítási idő az energiaválságnak köszönhető, amely világszerte megnövekedett keresletet okozott az ilyen típusú termékek iránt.

Sistem de tripla combustie a focarului: arderea primara directionata pe partea frontala a vatrei; arderea secundara amplasata pe partea din spate a vatrei. In plus a fost aplicat sistemul de curatare a sticlei cu aer (perdea de aer).

Sticla decorativa grafitata rezistenta la 800° C care ofera un aspect modern si elegant, largind vizual partea frontala a focarului. Sistem special deschidere verticala stil lift. Pentru curatare usa poate fi deschisa standard (orizontal).

Mai usor de montat multumita picioarelor reglabile si a conului de evacuare din fonta reglabil la 360° C. Reglarea aerului se face cu usurinta doar prin actionarea unui singur regulator care impiedica o utilizare necorespunzatoare.

Camera de combustie mai curata datorita formei hexagonale. Focarul este echipat cu racord pentru admisie a aerului din exterior de fi 125mm. Incinta focarului si usa din otel refractar de inalta calitate folosit in productie cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte.

Un schimb termic mai bun multumita deflectorului amplasat in conul focarului pentru a extinde traseul fumului spre evacuare. Eficenta procesului de ardere si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat cu ajutorului captuselii de Accumote (beton refractar) din interiorul camerei de ardere. Etansari perfecte multumita sudurilor solide realizate într-un ecran protector cu gaze nobile.

5 év garancia

Va prezentam un scurt material video:

– Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
– Captusit la interior cu beton refractar, cu densitate mare, si rezistenta termica de pana la 1000grC. Rezistenta mecanica mare, datorita procesului de uscare urmat de cel de ardere.
– sticla decorativa grafitata (contur negru) care ofera un aspect modern si elegant
– Dotat cu admisie din exterior si interior
– Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic
– Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima
– Ardere pe vatra pentru reziduri de cenusa cat mai scazute
Súly 255 kg
Hasznos teljesítmény

14 Kw (120-140 mp)

Putere maxima

17 Kw

Hatásfok

80 %

Clasa energetica

A

Szabványok

BImSchV 2 (Germania), Art. 15a B-VG (Austria) Tip ardere : Tripla combustie

Clasa produs

PRO

Anyaga

Otel + Samota

Tip deschidere

Verticala

Üveg típusa

Sticla dreapta

Dimensiuni sticla

847 x 403 x 448 mm

Suprafata activa grile de admisie

≥ 700 cm2

Suprafata activa grile de evacuare

≥ 900 cm2

Combustibil

lemne de esenta tare, maxim 20 % umiditate

Lungime lemn

700 mm

Temperatura evacuare

245 C

Szín

fekete

Garancia

5 ani

Vélemények

Nincs vélemény írva még.

Írj véleményt elsőként a termékhez!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük