Hatékony kémények

Tudja, hogy az elmúlt években több mint 2000 tűzeset volt az országban, melyet az eldugult vagy nem megfelelő kémények okoztak?

Én körülbelül 16 éveslehettem, mikor egy éjszaka a szomszéd háza kigyulladt. Ez egy több mint 100 éves, fából készült ház volt ezidőtájt. A tűz a kéményből indult. Egy öreg, téglából épített, vakolatlan kémény volt, mely a ház külső, fagerendából épített falának volt építve. Mivel nagyon öreg kémény volt, valószínűleg már itt-ott hiányzott a tömítőanyag, így a szikrák utat találtak a fagerendához. A tűzet sikerült viszonylag gyorsan azonosítani a szaga alapján, és eloltódott, mielőtt bármilyen tragédia történhetett volna. De nekem ez egy életre szóló tanulság volt. Azóta meg vagyok győződve arról, hogy az anyagi és emberi károkat el lehet kerülni a kémény rendszeres ellenőrzésével és tisztításával.

Mindig jobb megelőzni és ezáltal a családodat biztonságban tudni, mint egy rossz döntés súlyával élni a hátralevő életedben. Lehet, hogy egy professzionális kémény ára soknak tűnik számodra, de ha elveszíted a házadat, vagy Isten ments valami még rosszabb történik, ez a költség semminek fog tűnni számodra.

 

De miből áll egy ilyen professzionális kémény?

Több összetevőből áll: van egy általában könnyű betonból öntött külső köpenye. A közepén egy félmerev ásványi gyapott szigetelés van, mely nem engedi az égésterméknek, hogy olyan mértékben lehűljön, hogy stagnáljon a kéményben. Legbelül pedig egy saválló, samottból készült füstcső van, mely ellenáll a magas hőmérsékletnek és az akár 1000 Celsius fokot is elérő hősokknak. A külső köpeny és a szigetelés közötti szellőzőcsatornák pedig eltávolítják a gőzt és a nedvességet, így a kémény optimális működését biztosítják.

Egy professzionális kémény rendelkezik kondenzgyűjtő edénnyel, mely lehetővé teszi a füstgázok elvezetése során keletkező kondenzvíz, illetve a kéménybe jutó esővíz eltávolítását.

Dupla tisztító ajtóval bír, mely légmentesen zár, így biztosítva az optimális égést. A kémény magasságának függvényében egy további pucolóajtó is elhelyezhető, például az emeleten.

 

Családod biztonságáért válaszd a Leier LSK előre gyártott kéményeket. Helyesen, szakember által építve ezek a kémények az ideális füstelvezetést biztosítják otthonod számára.

Ajánlatkérés Leier LSK kéményre kandalló, kályha vagy kazán számára

Hogy egy konkrét árajánlatot készíthessünk neked, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, majd nyomd meg a Küldés gombot. Ajánlatunkat a lehető legrövidebb időn belül megkapod.

Ha szeretnéd megrendelni a kéményt, melyre ajánlatot kaptál, csupán jelezned kell ezt a számunkra egy válaszlevélben, mely az ajánlatunkat is tartalmazza. Majd kapni fogsz tőlünk egy előlegszámlát.

Körülbelül 2 nappal azután, hogy kifizette a számlát banki átutalással, a megrendelt kémény megérkezik Önhöz a Gebruder Weiss futárszolgálat segítségével.

11 + 2 =

Szeretnél több információt? Az alábbi módon is kapcsolatba léphetsz velünk:

székhelyünk

Gyárak utca, 9. szám, Kézdivásárhely,

Kovászna megye

Telefonszám

0740 085 937

EMAIL CÍM

contact@amrita.ro