Rólunk

Kik vagyunk, mihez értünk, hogyan szeretnénk segíteni neked.

Rólunk

Kályhacsempe gyártásával foglalkozó kreatív kerámiaműhely.

Üdvözlünk. Egy olyan vállalkozásként határozzuk meg magunkat, mely megértette a funkcionalitás mellett az esztétikum fontosságát. Tudjuk, hogy mindegyik otthon más, mindenki ízlése egyedi és különleges. Ezért ha a segítségünket kéred, nyitottan próbálunk közeledni, hogy a vágyaidnak, elképzeléseidnek megfelelő kályha vagy kandalló melegét érezhesd nappalidban.

Nem értünk mindenhez és nem birtokoljuk a végső igazságokat. Ám megtanultuk, mennyire fontosak a részletek és azt is, hogy minden botlásunk, hibánk egy lehetőség a tanulásra.

Megtanultunk meghallgatni, alkalmazkodni, hogy olyan fűtőberendezésed legyen, amely az elvárásaidnak megfelel. Ha megkeresel az elképzeléseddel, örömmel állunk rendelkezésedre. Mindannyian azért fogunk dolgozni, hogy vágyadat megvalósítsuk.

Így kályhád vagy kandallód személyre szabott, egyedi fűtőberendezés lesz. További információkért látogass el blogunkra. Ehhez kattints az alábbi gombra.

Ha felhívsz, mi fogunk válaszolni:

László Károly

László Károly

gyártásvezető

0745300346

Garai Judit

Garai Judit

irodavezető

0742511254

László Zsolt

László Zsolt

értékesítési vezető

0740085937

Klasszikus, rusztikus, eklektikus, skandináv lakásbelsővel rendelkezel?

Kályhád vagy kandallód személyesíthető – forma, színvilág, hatékonyság – így illeszkedik otthonod stílusához.

Kapcsolat

Mi az Otthonunk? Erre mindenkinek más a válasza. Számunkra az otthon a tökéletes hely a feltöltődésre, a kikapcsolódásra szeretteink körében.

Egy kályha vagy kandalló egyedi, egészséges komfortérzetet biztosít, mely nem hasonlítható a szokványos központi fűtés komfortérzetéhez. A sugárzott hővel való fűtést nem hiába tartják az egyik legegészségesebb fűtési módnak az egész nyugati világban. Ugyanakkor ez az egyik legkörnyezetbarátabb fűtésforma is. És azt szeretnénk, ha a funkcionalitás, hatékonyság mellett növelhetnénk lakásod szépségét is.

Kérdésed van? Így léphetsz kapcsolatba velünk.

Bemutató üzlet

Molnár Józsiás utca 17 szám,

Kézdivásárhely, Kovászna megye

Telefonszám

0740 085 937

EMAIL CÍM

Impresszum

AMRITA KFT
Cégjegyzék szám: J14/316/2004
Adózási szám: RO16694847
Bankszámla száma: BRD – RO55 BRDE 150S V297 9306 1500 – román lejben

SWIFT/BIC kód: BRDEROBU

Hivatalos székhely: 52-es udvartér, 7 szám, Kézdivásárhely, Kovászna megye