Te salut!

Ca sa poti alege mai rapid si eficient ti-am proiectat modele de soba teracota standard, dar care se pot personaliza conform dorintelor tale si a spatiului pe care vrei sa o incalzesti. Daca comanzi o astfel de soba o vei primi mai rapid pentru ca avem deja calculat necesarul: cate bucati trebuie sa fabricam, avem pregatita culoarea etc. Avem chiar si preturile calculate. La aceste sobe vei putea personaliza:

N

dimensiunea sobei - in functie de dimensiunile spatiului pe care vrei sa o incalzesti

N

modelul placii de teracota - ca sa armonizeze cu spatiul pe care o ai

N

elementele de decor al sobei

N

culoarea/culorile placii de teracota

N

dimensiunea, forma sau existenta (sau lipsa) bancutei laterale

Iti doresti ceva iesit din comun? Ceva ce este nou si pentru noi? Te putem ajuta si in acest caz, chiar daca dureaza mai mult si trebuie sa lucram mai mult la proiectul tau. In acest caz poti folosi formularul de cerere oferta din josul paginii. 

Modele de soba standard

 

Prea multe detalii pot ingreuna decizia. De aceea iti prezentam modelele de soba fara model de cahla, fara culori. Inca lucram la acest site. Dupa ce intri pe pagina modelului de soba vei vedea mai multe informatii despre aceste sobe – dupa ce siteul este finalizat in totalitate, sper ca peste doar cateva zile. Pana atunci insa iti raspundem la intrebarile tale cu cea mai mare placere prin email sau telefon. 

Soba Classic

Un model de soba cu design prietenos, foarte cunoscut, cu care ne-am intalnit candva in camera bunicilor. O soba cu linii simple, de o putere de incalzire mare, care in copilarie ne-a facut diminetile mai calduroase si intalnirile in familie mai galagioase. 

Soba Vulcan

Iti prezint modelul de soba Vulcan, cu postament tencuit si cornisa de mijloc. Un model aparte, care va crea in spatiul tau un ambient elegant care sa seduca privirea prin detaliile fine, si va emana o caldura care invita la relaxare si activitati de familie.  

Soba Elegant

Un model de soba inspirat din sobele apartinand perioadei interbelice, de o eleganta aparte. Cu acest model de soba livingul va arata mai spectaculos, soba devenind elementul de atractie al livingului. Si in acelasi timp va gazdui focul, sursa de caldura al familiei. 

Soba Terra

Un model de soba elegant, o invitatie la calm si relaxare. Avand un postament tencuit decorat cu piese de teracota realizate special pentru fiecare model de cahla de teracota, va armoniza perfect cu locuinta ta si ofera perceptia unui camin primitor si modern. 

Soba Baroc

Un model de soba care cu siguranta va deveni centrul atentiei in livingul tau. Se face remarcat prin postamentul tencuit si partea superioara tencuita la fel, dar care este o parte la fel de functionala a sobei, ca si cum ar fi acoperita de cahle de teracota. Poti alege si un decor central pentru ea. 

Soba de colt Combo

Un model de soba inspirat din semineele de teracota pe care le-am facut. Dar in partea superioara tencuita in loc de placi de silicat de calciu avem placi de teracota tencuibile, astfel toata partea superioara este functionala, acumuleaza si emana caldura produsa de o ardere curata. 

Soba Regal

Soba Regal impresioneaza cu forma sa clasica dar in acelasi timp plina de rafinament. Asa cum si numele sugereaza acest model de soba confera spatiului un aer boieresc, relaxant. Ai senzatia ca pasesti intr-o alta lume, desprinsa din trecut si plina de romantism. 

Soba Vintage

Datorita suprafetei mari tencuite acest model de soba are un aer vintage. Daca o comanzi din placi mai rustice, in culorile pamantului, rezultatul va fi o soba rustica, stilata. Daca in schimb alegi placi de teracota elegante, chiar cele pictate manual, vei avea o soba eleganta, care se integreaza minunat intr-o locuinta moderna. 

Nu ai gasit inca modelul la care aspiri? 

 

Prin formularul de mai jos poti trimite solicitarea ta si noi iti raspundem in cel mai scurt timp posibil pentru a incepe un proiect iesit din tipare. 

Doresc sa fiu contactat telefonic

Te rog sa ne dai acordul pentru prelucrarea datelor personale primite prin formularul de mai sus. Prelucrarea se face conform GDPR.

6 + 3 =