Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V005, din placi pictate construita in coltul camerei intr-o pensiune de munte

Semineu de teracota V005, din placi pictate construita in coltul camerei intr-o pensiune de munte

Semineu de teracota realizat din placile de teracota pictate manual T028, folosind un focar de termosemineu Inserto 70 Ventilato, produs de LaNordica, un fabricant de prestigiu din Italia. Cu acest focar de termosemineu semineul incalzeste 2 camere de pensiune alaturate, dar fiind un focar cu perete dublu si mai multe iesiri pentru aerul cald, el ar fi capabil sa […]

Estimare costuri materiale ceramice:

6350 - 8470 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu de teracota realizat din placile de teracota pictate manual T028, folosind un focar de termosemineu Inserto 70 Ventilato, produs de LaNordica, un fabricant de prestigiu din Italia. Cu acest focar de termosemineu semineul incalzeste 2 camere de pensiune alaturate, dar fiind un focar cu perete dublu si mai multe iesiri pentru aerul cald, el ar fi capabil sa incalzeasca inca o camera. Semineul este racordat la un cos de fum construit in peretele din spatele semineului. Casa este de fapt un conac boieresc, care in acest moment functioneaza ca si pensiune. Aceasta pensiune se afla in Stana, judetul Cluj. In jurul focarului s-a realizat un postament din caramida, care s-a tencuit. Deasupra cornisei avem o sectiune realizata din placi de teracota pitate manual. Semineul se termina cu un rand de coronament deasupra cornisei superioare.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul locuit, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor. Acest model de focar se gaseste si cu sticla decorativa si captuseala de beton refractar in camera de ardere.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă