Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V008, semineu personalizat din placi de culoare maro

Semineu de teracota V008, semineu personalizat din placi de culoare maro

Seminue rustic, construit din placile de teracota T005, glazurate in culoare maro, semimat. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Inserto 70 Ventilato, produs de La Nordica-Extraflame, un producator de focare de semineu din Italia. Este un semineu personalizat, sau mai bine spus un semineu […]

Estimare costuri materiale ceramice:

6450 - 7200 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Seminue rustic, construit din placile de teracota T005, glazurate in culoare maro, semimat. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Inserto 70 Ventilato, produs de La Nordica-Extraflame, un producator de focare de semineu din Italia.

Este un semineu personalizat, sau mai bine spus un semineu care permite o personalizare pana la cel mai inalt nivel, se pot alege modelele de cornisa, de placa de teracota, si se adapteaza si focarul de semineula suprafata care trebuie incalzita.  Acest semineu personalizat incalzeste o suprafata de aproximativ 50 metri patrati, cosul de fum fiind situat in colt, in spatele semineului (in camera alaturata).

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Dimensiunile acestui semineu rustic:

  • Latime corp pe frontul semineului: 88 cm
  • Latime pe partile laterale ale semineului: 44 cm
  • Inaltime totala: 230 cm

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă