Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V020, un semineu zidit, decorat cu ceramica verde

Semineu de teracota V020, un semineu zidit, decorat cu ceramica verde

Semineu zidit din caramida, decorat cu piese ceramice glazurate in culoarea verde deschis. In zona postamentului am glazurat caramizi pline, si s-a realizat un incadrament in jurul usii de semineu,q care sa protejeze corpul tencuit si zugravit in alb de eventuale scapari de fum. In partea superioara a semineului am glazurat mai multe piese de […]

Estimare costuri materiale ceramice:

5800 - 7750 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu zidit din caramida, decorat cu piese ceramice glazurate in culoarea verde deschis. In zona postamentului am glazurat caramizi pline, si s-a realizat un incadrament in jurul usii de semineu,q care sa protejeze corpul tencuit si zugravit in alb de eventuale scapari de fum. In partea superioara a semineului am glazurat mai multe piese de grile ceramice rotunde, care permit iesirea aerului cald din corpul semineului. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Bodoc, produs de catre firma Benkel, un producator de focare de semineu din Ungaria.

Cu acest focar de semineu este incalzita o zona de living de aproximativ 50 metri patrati, cosul de fum fiind situat in colt, in spatele semineului. Casa in care s-a construit semineul este un conac boieresc de dimensiune mica, amenajat in stil rustic, situat in Meresti, judetul Harghita. In acest video de mai jos puteti vedea semineul incepand cu minutul 10:26. 

 

Peretele din spatele semineului rustic a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Dimensiunile acestui semineu rustic:

  • Latime corp partea din fata: 130 cm
  • Inaltime totala: 240 cm

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă