Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V031, semineu pictat cu mai multe culori

Semineu de teracota V031, semineu pictat cu mai multe culori

Semineu pictat decorat cu placi de teracota pictate manual T026, folosind un focar de termosemineu Inserto 70 Ventilato, produs de LaNordica, un fabricant de prestigiu din Italia. Cu acest focar, semineul incalzeste zona centrala de primire oaspeti a unei pensiuni de munte, cu galerie. Dar fiind un focar cu perete dublu si prevazut cu mai multe iesiri pentru […]

Estimare costuri materiale ceramice:

5200 - 5930 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu pictat decorat cu placi de teracota pictate manual T026, folosind un focar de termosemineu Inserto 70 Ventilato, produs de LaNordica, un fabricant de prestigiu din Italia. Cu acest focar, semineul incalzeste zona centrala de primire oaspeti a unei pensiuni de munte, cu galerie. Dar fiind un focar cu perete dublu si prevazut cu mai multe iesiri pentru aerul cald, el ar fi capabil sa incalzeasca inca o camera sau doua la o casa particulare. Casa este de fapt un conac boieresc, care in acest moment functioneaza ca si pensiune, fiind in localitatea Stana, judetul Cluj. Semineul este racordat la un cos de fum construit in peretele din spatele semineului.

Dimensiuni:

  • Latime corp semineu: 132 cm
  • Adancime corp semineu: 90 cm
  • Inaltime totala: 260 cm

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă