Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V035, de culoare maro, pentru o vila de langa Brasov

Semineu de teracota V035, de culoare maro, pentru o vila de langa Brasov

Semineu rustic, construit din placile de teracota T010, glazurate in culoare maro, semimat. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar MBO150, produs de catre firma Kratki, un producator de focare de semineu din Polonia. Acest focar este un produs din gama premium a producatorului. Cu […]

Estimare costuri materiale ceramice:

9520 - 11870 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu rustic, construit din placile de teracota T010, glazurate in culoare maro, semimat. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar MBO150, produs de catre firma Kratki, un producator de focare de semineu din Polonia. Acest focar este un produs din gama premium a producatorului.

Cu acest focar de semineu este incalzit o zona de living si luat masa dintr-o vila care se afla langa Brasov. Este incalzit si un hol, situat in spatele semineului. Vila dispune de cosurile de fum construite in perete. La acest semineu am construit o bancuta laterala generoasa, care permite ca doua persoane sa stea comod pe ea. De asemenea s-au realizat si doua nise pentru pastrarea lemnelor, din care una situata sub banca laterala, cealalta sub corpul semineului.

Deasupra cornisei de bancuta am pornit constructia semineului cu o piesa de soclu. A fost nevoie de aceasta piesa pentru a corela inaltimea placilor de teracota cu cea a usii focarului. Asfel usa focarului vine in linie cu placa de tercota din randul al doilea. Aerul cald ajunge in camera de locuit printr-o grila de semineu realizat din ceramica.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Dimensiunile acestui semineu rustic:

  • Latime corp semineu: 140 cm
  • Adancime:  90 cm
  • Inaltime totala: 230 cm

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă