Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba de gatit cu plita SG01, cu doua camere de ardere

Soba de gatit cu plita SG01, cu doua camere de ardere

Soba de gatit prevazuta cu plita, construita lipit de peretii din spate, dotata si cu bancuta laterala si cuptor. Pentru a avea flexibilitate in utilizare, soba este dotata cu doua focare, astfel se poate actiona separat plita si soba cu acumulare. Prin soba cu plita se poate realiza o incalzire rapida a incintei, sau se […]

  • Putere mare de incalzire
  • Incalzire rapida prin plita
  • Flexibilitate in utilizare
Estimare costuri materiale ceramice:

10950 - 12950 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de gatit prevazuta cu plita, construita lipit de peretii din spate, dotata si cu bancuta laterala si cuptor. Pentru a avea flexibilitate in utilizare, soba este dotata cu doua focare, astfel se poate actiona separat plita si soba cu acumulare. Prin soba cu plita se poate realiza o incalzire rapida a incintei, sau se poate folosi functia de gatire chiar si pe timp de vara. Sau iarna se poate face focul pentru a incalzi locuinta si in cazul in care nu dorim sa gatim, astfel dobandim eficienta optima in utilizarea acestui aparat de incalzit si gatit.

Soba este prevazuta cu o usa de alimentare din fonta, amplasata central, la soba de gatit fiind prevazuta cu set de usi si cuptor manufacturale, din tabla metalica.

O astfel de soba de gatit se poate realiza si dintr-un alt model de placi, sau avand o coloristica diferita.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă