Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba de gatit cu plita SG05, din placi pictate cu culoarea rosie

Soba de gatit cu plita SG05, din placi pictate cu culoarea rosie

Aceasta soba de gatit de dimensiune mica s-a realizat din placi fabricate manual, modelul placii T028, care s-au pictat manual cu culoarea rosie. Este prevazuta cu usi de soba din fonta, usa de alimentare este prevazut si cu sticla pentru a vedea focul. Plita este una de dimensiune mai mare, astfel suprafata de transfer termic […]

  • Incape in spatiu redus
  • Gateste, incalzeste rapid
Estimare costuri materiale ceramice:

7950 - 9120 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Aceasta soba de gatit de dimensiune mica s-a realizat din placi fabricate manual, modelul placii T028, care s-au pictat manual cu culoarea rosie. Este prevazuta cu usi de soba din fonta, usa de alimentare este prevazut si cu sticla pentru a vedea focul. Plita este una de dimensiune mai mare, astfel suprafata de transfer termic este mai mare. Fiind o soba de gatit de dimensiune redusa, aceasta soba nu are cuptor.

Pe peretele din spatele sobei de gatit, deasupra plitei am realizat si o placare din placi pictate manual, cu decor mai aerisit, realizat special pentru acest model de placa de teracota.

O astfel de soba de gatit se poate realiza si dintr-un alt model de placi, sau din placi avand o coloristica diferita.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar, sau cosul de fum.

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă