Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba de gatit cu plita SG08, pentru incalzirea unui living deschis

Soba de gatit cu plita SG08, pentru incalzirea unui living deschis

Sobele de teracota incalzesc spatiile prin radierea caldurii, la fel cum incalzeste soarele pamantul. De aceea pozitionarea ideala a unei sobe este in mijlocul casei, astfel pot incalzi uniform cladirea in care s-au construit. Aceasta soba s-a construit in una din cele mai friguroase zone ale tarii, Miercurea Ciuc, judetul Harghita, chiar sub muntii Harghitei. […]

  • Poate incalzi pana la 12 ore
  • Poti gati mancarurile preferate
Estimare costuri materiale ceramice:

12130 - 13960 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Sobele de teracota incalzesc spatiile prin radierea caldurii, la fel cum incalzeste soarele pamantul. De aceea pozitionarea ideala a unei sobe este in mijlocul casei, astfel pot incalzi uniform cladirea in care s-au construit.

Aceasta soba s-a construit in una din cele mai friguroase zone ale tarii, Miercurea Ciuc, judetul Harghita, chiar sub muntii Harghitei. Din acest motiv, soba este una mai robusta, mai mare, pentru a asigura incalzirea unui spatiu deschis, care cuprinde bucataria, livingul si locul de luat masa. Fiind intr-o locuinta amenajat in stil traditional, soba este una rustica, care se incadreaza perfect in acest spatiu. Este prevazuta cu usi de soba manufacturale, inclusiv cuptorul are usa manufacturala. Plita este una de dimensiune mai mare, pentru a asigura pregatirea mesei pentru o familie cu multi copii.

O astfel de soba de gatit se poate realiza si dintr-un alt model de placi, sau avand o coloristica diferita.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă