Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba de gatit cu plita SG10, din placile de teracota T009

Soba de gatit cu plita SG10, din placile de teracota T009

O soba de gatit cu plita, construita intr-un subsol, care pe langa functia de incalzire serveste ca si aparat de gatit. Prin plita din fonta si cuptorul incorporat contribuie la prepararea mancarurilor pentru intreaga familie. Aceasta soba de gatit s-a realizat din placile de teracota T009, care s-au glazurat in culoarea maro semimat, folosind o […]

  • Aparat de incalzit multifunctional
  • Incalzire rapida
  • Gatire in cuptor si pe plita
Estimare costuri materiale ceramice:

9565 - 10950 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

O soba de gatit cu plita, construita intr-un subsol, care pe langa functia de incalzire serveste ca si aparat de gatit. Prin plita din fonta si cuptorul incorporat contribuie la prepararea mancarurilor pentru intreaga familie. Aceasta soba de gatit s-a realizat din placile de teracota T009, care s-au glazurat in culoarea maro semimat, folosind o glazura cu efect, astfel nu sunt doua placi identice, dar prin combinatia lor, aspectul este unul armonios.

Este prevazuta cu usi de soba manufacturale, ornamentate cu alama, dar pentru o astfel de soba putem alege si usi prevazute cu sticla termorezistenta, prin care veti vedea si focul.

O astfel de soba de gatit se poate realiza si dintr-un alt model de placi, sau avand o coloristica diferita.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă