Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba de gatit cu plita SG13, realizata din placi pictate manual

Soba de gatit cu plita SG13, realizata din placi pictate manual

O soba deosebita, eleganta, realizata din placile de teracota T026, pictate manual. Soba este una foarte mare, inaltimea totala fiind de 250 cm, astfel poate incalzi o suprafata generoasa, de cca. 50 mp. Este prevazuta cu un set de usi, cuptor si plita manufacturale, confectionate la comanda in Ungaria, pentru ca soba intr-adevar sa fie […]

  • Poate incalzi un spatiu de 50 mp
  • Plita generoasa, poti gati pentru toata familia
Estimare costuri materiale ceramice:

15070 - 16920 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

O soba deosebita, eleganta, realizata din placile de teracota T026, pictate manual. Soba este una foarte mare, inaltimea totala fiind de 250 cm, astfel poate incalzi o suprafata generoasa, de cca. 50 mp. Este prevazuta cu un set de usi, cuptor si plita manufacturale, confectionate la comanda in Ungaria, pentru ca soba intr-adevar sa fie un obiect personalizat si unicat.

Daca doriti o soba la fel, aveti posibilitatea sa alegeti aceasi model de placa teracota dar pictata cu alte culori, sau o soba asemanatoare se poate realiza si din celelalte modele de placi pictate din portofoliul Amrita SRL. La fel, o astfel de soba se poate realiza si folosind alte tipuri de usi, plita, cuptor, chiar unele prevazute cu sticla termorezistenta pentru o vedere asupra focului.

Va invit sa vizionati acest scurt material video despre soba: 

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă