Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z001 din placi teracota rustice, culoare maro antichizat

Soba teracota Z001 din placi teracota rustice, culoare maro antichizat

Soba de teracota Z001 are o forma clasica, care imbina mai multe texturi si culori, creaza un contrast placut intre placile de teracota maro si suprafetele tencuite albe. Se potriveste excelent intr-un interior clasic sau rustic. Soba este realizata din placile de teracota T021, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior.Deasupra cornisei de mijloc […]

Estimare costuri materiale ceramice:

8650 - 9800 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z001 are o forma clasica, care imbina mai multe texturi si culori, creaza un contrast placut intre placile de teracota maro si suprafetele tencuite albe. Se potriveste excelent intr-un interior clasic sau rustic. Soba este realizata din placile de teracota T021, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior.Deasupra cornisei de mijloc suprafata tencuita s-a construit din placi de teracota tencuibile, dupa care acest corp superior s-a tencuit si am lipit cu adeziv stema familiei realizata la cerere. Decorul de postament precum si piesele de coronament sunt inspirate din ornamentica placilor de treacota astfel soba formeaza un tot unitar armonios.

Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 25-30 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 86 cm
  • Adancime: 65 cm
  • Inaltime: 210 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Usa KK3647 pentru ardere eficienta, cu sticla dubla si admisie aer exterior

Prețul inițial a fost: 6.870,00 lei.Prețul curent este: 6.120,00 lei.

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă