Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z002 construita din placi glazurate in verde turcoaz

Soba teracota Z002 construita din placi glazurate in verde turcoaz

Soba de teracota Z002 este o soba cu forma clasica, prevazuta cu cornisa de mijloc (policioara) si este glazurata cu culoarea verde turcoaz (soba turcoaz). Este realizata din placile T033 decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 30-40 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, […]

Estimare costuri materiale ceramice:

10600 - 14500 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z002 este o soba cu forma clasica, prevazuta cu cornisa de mijloc (policioara) si este glazurata cu culoarea verde turcoaz (soba turcoaz). Este realizata din placile T033 decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 30-40 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 138 cm
  • Adancime: 80 cm
  • Inaltime: 195 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care glazuram placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă