Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z005 construita din placi pictate manual

Soba teracota Z005 construita din placi pictate manual

Acest model de soba este destinata persoanelor care isi doresc o soba eleganta, cu un stil aparte. Avand o forma clasica, simpla, permite o organizare foarte eficienta a canalelor convective (canale de fum), astfel randamentul sobei poate fi optimizat cu usurinta. Culorile folosite pentru a picta placile de teracota se pot adapta la spatiul in care doriti sa o construiti, astfel soba va armoniza cu livingul.

  • Materie prima Germania
  • Pictate manual
  • Montaj facil
Estimare costuri materiale ceramice:

17400 - 19300 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z005 are o forma clasica, eleganta, ceea ce o face o piesa de rezistenta a livingului. Se potriveste foarte bine in interioare elegante sau minimaliste, ori de ce nu, cele clasice. Este realizata din placile pictate manual T028 decorate cu model floral, traditional sasesc. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 30-40 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 115 cm
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 210 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau chiar folosind alte culori pentru a picta placile. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Usa KK4038 pentru ardere eficienta, cu sticla dubla si admisie aer exterior

Prețul inițial a fost: 6.870,00 lei.Prețul curent este: 6.120,00 lei.

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă