Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z020, construita din placi presate manual

Soba teracota Z020, construita din placi presate manual

Soba de teracota Z020 are o forma eleganta care creaza un contrast placut intre placile de teracota maro si suprafetele tencuite albe, astfel se potriveste excelent intr-un interior clasic sau rustic. Soba este realizata din placile de teracota T045, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior.Deasupra cornisei de mijloc suprafata tencuita s-a construit din […]

Estimare costuri materiale ceramice:

11615 - 13207 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z020 are o forma eleganta care creaza un contrast placut intre placile de teracota maro si suprafetele tencuite albe, astfel se potriveste excelent intr-un interior clasic sau rustic. Soba este realizata din placile de teracota T045, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior.Deasupra cornisei de mijloc suprafata tencuita s-a construit din placi de teracota tencuibile, iar dupa ce a fost tencuit s-a aplicat pe ea decorul ceramic.

Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 35-45 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 115 cm
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 230 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Usa KK3036 pentru ardere eficienta, cu sticla dubla si admisie aer exterior

Prețul inițial a fost: 5.980,00 lei.Prețul curent este: 5.360,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă