Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z021, colturile pictate cu glazura verde

Soba teracota Z021, colturile pictate cu glazura verde

Soba de teracota eleganta, care incalzeste spatiul de living intr-o pensiune din Muntii Harghitei. Aceasta soba s/a realizat din placile T028, dar numai colturile s-au pictat cu culoarea verde, placile de teracota le-am glazurat unicolore, albe. Cornisele sobei sunt verzi, mai putin cornisa de mijloc care este pictata manual cu motive florale insiprate din placa […]

Estimare costuri materiale ceramice:

13220 - 15900 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota eleganta, care incalzeste spatiul de living intr-o pensiune din Muntii Harghitei. Aceasta soba s/a realizat din placile T028, dar numai colturile s-au pictat cu culoarea verde, placile de teracota le-am glazurat unicolore, albe. Cornisele sobei sunt verzi, mai putin cornisa de mijloc care este pictata manual cu motive florale insiprate din placa de teracota.

Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 40-50 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime la nivelul placilor de teracota: 115 cm
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 225 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau chiar folosind alte culori pentru a picta placile. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

 

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Usa KK3647 pentru ardere eficienta, cu sticla dubla si admisie aer exterior

Prețul inițial a fost: 6.870,00 lei.Prețul curent este: 6.120,00 lei.

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă