Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z025 construita intr-un castel din Franta

Soba teracota Z025 construita intr-un castel din Franta

Aceasta soba de teracota a fost construit in sufrageria unui castel din Franta.  Castelul dispune de seminee din piatra uriase, cu interiorul de aproximativ 2 metri latime si 90 cm adancime. Iar soba s-a construit in interiorul acestui semineu. Soba deja permite o incalzire mult mai eficienta a spatiului, pentru ca semineul deschis consuma foarte […]

Estimare costuri materiale ceramice:

11590 - 12800 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Aceasta soba de teracota a fost construit in sufrageria unui castel din Franta.  Castelul dispune de seminee din piatra uriase, cu interiorul de aproximativ 2 metri latime si 90 cm adancime. Iar soba s-a construit in interiorul acestui semineu. Soba deja permite o incalzire mult mai eficienta a spatiului, pentru ca semineul deschis consuma foarte multe carbune, nu era o solutie eficienta, desi era un mod de incalzire traditional. Soba de teracota Z025 este o soba cu forma clasica, in acelasi timp eleganta, si este glazurata cu culoarea untului (alb murdar). Este realizata din placile T023 decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 25-30 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 120 cm
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 163 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care glazuram placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Usa KK4038 pentru ardere eficienta, cu sticla dubla si admisie aer exterior

Prețul inițial a fost: 6.870,00 lei.Prețul curent este: 6.120,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă