Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z028 construita sub scara din placi de teracota glazurate in verde

Soba teracota Z028 construita sub scara din placi de teracota glazurate in verde

Soba de teracota Z028 este construit sub scara din casa, de aceea am optat pentru o soba cu inaltime mai redusa, si cu canalele convective (fumurile sobei) construite in spatele corpului in care este realizat camera de ardere. Soba s-a construit lipit de peretele din spate, peretele a fost izolat cu placi de silicat de […]

Estimare costuri materiale ceramice:

8980 - 11700 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z028 este construit sub scara din casa, de aceea am optat pentru o soba cu inaltime mai redusa, si cu canalele convective (fumurile sobei) construite in spatele corpului in care este realizat camera de ardere. Soba s-a construit lipit de peretele din spate, peretele a fost izolat cu placi de silicat de calciu. Cosul de fum ceramic certificat se gaseste in spatele sobei in camera tehnica din spate. Sistemul de stocare a caldurii amplasat in spate este realizat din placi tencuibile. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 35-45 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 165 cm
  • Adancime: 90 cm
  • Inaltime: 180 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă