Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z035 construita intr-o casa traditionala din Franta

Soba teracota Z035 construita intr-o casa traditionala din Franta

Aceasta soba de teracota a fost construit in sufrageria unei case traditionale din Franta, regiunea Bordeaux.  In momentul construirii casa era in renovare, soba s-a racordat la un cos de fum din piatra cu interiorul foarte generos, de aproximativ 50 x 50 cm. Soba de teracota Z025 este o soba cu forma clasica, in acelasi […]

Estimare costuri materiale ceramice:

13280 - 15920 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Aceasta soba de teracota a fost construit in sufrageria unei case traditionale din Franta, regiunea Bordeaux.  In momentul construirii casa era in renovare, soba s-a racordat la un cos de fum din piatra cu interiorul foarte generos, de aproximativ 50 x 50 cm. Soba de teracota Z025 este o soba cu forma clasica, in acelasi timp eleganta, si este construita din placile de teracota T024 pictate manul cu culoarea albastra pe fond alb (culoarea untului). Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 25-30 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.  Soba s-a construit pe un postament zidit din caramida si acoperit cu placi ceramice. De la constructia acestei sobe am schimbat modelul placilor de colt la aceasta cahla de teracota, dar pentru a construi soba cu placile intercalate avem si placi de jumatate disponibile.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime la nivelul placilor de teracota: 92 cm
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 214 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care glazuram placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă