Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z049 imensa, construita din placi rustice

Soba teracota Z049 imensa, construita din placi rustice

Soba de teracota Z049 are o forma tipica a semineelor de teracota, fiind prevazuta cu etajera de mijloc, nisa pentru pastrarea lemnelor precum si o usa cu sticla ca sa poti admira dansul flacarilor in soba.  Soba insa nu este una obisnuita, avand dimensiuni atipice, fiind o soba imensa, care incalzeste o vila dintr-o zona […]

Estimare costuri materiale ceramice:

16830 - 20200 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z049 are o forma tipica a semineelor de teracota, fiind prevazuta cu etajera de mijloc, nisa pentru pastrarea lemnelor precum si o usa cu sticla ca sa poti admira dansul flacarilor in soba.  Soba insa nu este una obisnuita, avand dimensiuni atipice, fiind o soba imensa, care incalzeste o vila dintr-o zona restrasa din judetul Mures. Evident, si vila are niste dimensiuni foarte marei. Aceasta soba este realizata din placile de teracota T023, postamentul fiind realizat din zidarie si tencuit ulterior. Deasupra cornisei de mijloc avem o mica retragere, desaupra careia am realizat o suprafata tencuita in care s-a montat decorul central al sobei. Insa aceasta suprafata tencuita apartine de partea activa a sobei, fiindca s-a construit din placi de teracota tencuibile, astfel si ea degajeaza caldura produsa de soba.

Soba este prevazuta cu banca laterala in ambele parti, cea din dreapta special realizata sa se poate dormi pe ea, are o lungime de 220 cm, latime 75 cm.

Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 80 – 100 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime corp soba: 170 cm
  • Adancime: 72 cm
  • Inaltime: 280 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă