Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z064, construita in colt, din placi teracota pictate

Soba teracota Z064, construita in colt, din placi teracota pictate

Soba de teracota Z064 este construita in coltul unei camere de la etajul unei case nou construite.  Este prevazuta si cu cornise de mijloc, pictate si ele. Toate placile de teracota si toate cornisele sunt pictate cu culoarea turcoaz pe un fond de culoarea crem. Este realizata din placile pictate manual T031, decorate cu model […]

Estimare costuri materiale ceramice:

15800 - 17660 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z064 este construita in coltul unei camere de la etajul unei case nou construite.  Este prevazuta si cu cornise de mijloc, pictate si ele. Toate placile de teracota si toate cornisele sunt pictate cu culoarea turcoaz pe un fond de culoarea crem. Este realizata din placile pictate manual T031, decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 30-35 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime calculata din coltul camerei in ambele parti: 110 cm
  • Inaltime: 195 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau chiar folosind alte culori pentru a picta placile. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Usa KK3036 pentru ardere eficienta, cu sticla dubla si admisie aer exterior

Prețul inițial a fost: 5.980,00 lei.Prețul curent este: 5.360,00 lei.

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă