Segítünk Önnek, hogy otthona hívogató és barátságos hellyé váljon.

Az otthoni pihenés egy kiemelt szigete.

Szolgáltatásaink

Hívjon minket még a háza tervezési fázisban, így:

Megtervezzük a kályha vagy kandalló hatékony működéséhez elengedhetetlen infrastruktúrát.

Segítünk Önnek, hogy a kályha vagy kandalló, melyre vágyik a lehető leghatékonyabban működjön. Már a ház tervezési fázisában segítünk elérni azt, hogy jövőbeli fűtőberendezés hatékony, gazdaságos és környezetkímélő működésének a feltételei biztosítottak legyenek. Különösen külső levegő csatorna fontos, hogy a fűtési berendezés ne a beltérből használja el az oxigént az égés során, de ugyanolyan fontos a kémény pozíciójának a meghatározása is. A kályha építését akár egy helyi kályhás mester is végezheti, de ha Ön nem ismer ilyet, akkor tudunk ajánlani szakképzett mestert. Az építéshez szükségesek olyan speciális, kályhás ipari anyagok, amelyek nem találhatóak meg építőanyag lerakatokban. Ezek beszerzésében is segítünk.

Kályhád/kandallód 3D terve

Fontos, hogy tudd, mire adsz előleget, mikor megrendeled kályhád, kandallód. És hogyan fog mutatni ez a darab bútordarab, fűtőberendezés az otthonodban. Ezért egy 3 dimenzióban elkészített tervet adunk kályhádhoz, hogy annak részleteit már előre láthasd, úgy mint forma, szín, a szoba részletei. Ily módon, könnyebb lesz dönteni és magabiztosabb lesz, hogy helyesen döntött, és a kályha vagy kandalló harmonikusan fog mutatni otthonában.

Gazdag kályhacsempe és kályhaelem portfólió

Választhat a több mint 150 rekonstruált kályhacsempe modell közül, de akkor is segítünk, ha egy egyedi mintát szeretnél. Vagy akár családi címered is elkészíthetjük, hogy kandallód központi díszeként használd. Ugyanakkor rusztikus kerámia járólapokat is készítünk.

Találtál egy antik kályhát a padláson, és szeretnéd újjáépíteni?

Régi kályhák újraálmodásában is segíthetünk. Talán vásároltál egy századfordulós kályhát, de hiányos és emiatt nem lehet felépíteni? Vagy csak találtál egy kályhacsempét egy régiségkereskedésben, melynek szépsége magával ragadott. És szeretnéd kályha formában látni nappalid közepén? Nos, ez most már lehetséges. A régi csempe alapján elkészítjük a csempe vagy az elemek negatívjait majd pedig az egész kályhát. Ezáltal nappalid egy meleg és barátságos térré változik.

Készítünk kerámia homlokzati elemeket, dekorációkat, családi címereket.

Választhat a sokféle homlokzati díszek közül, melyeket német alapanyagból készítünk így ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Készítünk családi címereket, kerámia díszeket, amellyel személyre szabhatod, díszítheti otthonod.

Házadat barátságos, pihentető, meleg és inspiráló otthonná alakítjuk.

Olyan hellyé, mely feltölt és ahová jólesik félrevonulni, felkucorodni, a családdal visszavonulni.

És kérj egy konkrét árajánlatot
Kapcsolat

Bemutató üzlet

Molnár Józsiás utca 17 szám,

Kézdivásárhely, Kovászna megye

Telefonszám

0740 085 937

EMAIL CÍM