Cylindro Plus fi200 hődob

Produse

630,00 lei TVA inclus

2-7 kw teljesítménnyel rendelkező hődob (a kandallóbetét teljesítményétől függően). A kandallóbetét után szerelődik, feladata a kéményen át távozó hő egy részének visszanyerése. Ideális több helyiséget fűtő konvekciós kandallók számára.
k

solutii potrivite

LIVRARE CURIERAT

garantie

Descriere

A tűzterek füstelvezető kimenetelére csatlakoztatható hődob, mely a füsttel eltávozó hő egy részét hivatott visszanyerni.

A belsejében vízszintesen elhelyezett csövek megnövelik a hőátvevő felületet. Mivel a hődob nyomásveszteséget eredményez, így a kémény eredményességét csökkenti, érdemes kikérni szakember véleményét a használatáról, vásárlás előtt.

A hő visszanyerése a kilépő égési gázokból történik, nem eredményez üzemanyagszükséglet növekedést. Tisztítása a kandallóbetétből történik kéményseprő kefe segítségével. A vízszintes csövezet spirálisan van elhelyezve, így nem gátolja a kefe útját.

A minőség és az égéstermék légmentes elzárása érdekében ezek a hődobok automatizált gyártási folyamatban készülnek. Anyaga hőálló acél, mely 3-4 mm vastagsággal rendelkezik, így ellenáll a hőterhelésnek, hősokknak.

A kezeléséhez használt hőálló festék nem bocsát ki kellemetlen szagokat az első felfűtések alatt.

További információk

Tömeg 24 kg
Méretek 56 × 30 × 20 cm

Dar cum ajunge la mine?

 

Avem colaborare fructuoasa cu firme de curierat. Astfel, produsele mai mici dimensiuni, sau comenzile pana in 40 kg le trimitem prin UrgentCargus, iar focarele sau comenzile mai mari prin Pallex sau Engelmayer, aceste firme fiind specializate in livrari paletizate. In 2-3 zile comanda ta ajunge in fata usii Tale.