INSERTO 70 VENTILATO kandallóbetét

Produse

6.970,00 lei TVA inclus

Az Inserto 70 kandallóbetét, mely az olaszországi LaNordica Extraflame vállalat terméke optimális teljesítménnyel rendelkező tűztér, mely 100 négyzetméter fűtését teszi lehetővé 80 százalékos hatékonysággal és 3 kg/óra fafogyasztással. Bármilyen stílusjegyeket viselő lakásbelsőbe beépíthető.

k

solutii potrivite

LIVRARE CURIERAT

garantie

Descriere

a LaNordica által gyártott Inserto 70 kandallóbetét nagy teljesítményű, hatékony, ugyanakkor gazdaságos fűtőeszköz. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően finoman beszabályozható, ugyanakkor elgázasító funkcióval is rendelkezik. Ezáltal hatékonyan képes kifűteni egy körülbelül 100 négyzetméter méretű teret. A szokványos kandallóbetéteknél fellelhető 6-7 kg/óra fafogyasztás helyett ezt mindössze 3 kg-órás fogyasztással éri el, miközben a fa elégetése 80 százalékos hatékonysággal történik. Dupla fallal rendelkezik, így a megtermelt hő felhasználható más, szomszédos helyiségek fűtésére is. Beépített ventilátorai segítségével képes gyorsan kifűteni nagyobb méretű tereket is.

Ugyanakkor egy megnyerő, olaszos külsővel rendelkezik, gyártója az olaszországi LaNordica Extraflame vállalat. Ez egy 9 kw, hasznos hőtermelésű kandallóbetét, de a beépített ventilátorok segítségével akár 100 négyzetméter fölötti terek fűtésére is alkalmas.

Az üvegajtó kellemes rálátást biztosít a lángokra, ugyanakkor a kandalló melege a begyújtás után már 10 perccel érezhető lesz az üvegen keresztül. A keletkező hő mintegy 15 százaléka hasznosul a hőálló üvegen keresztül.

Kicsi de robusztus kandallóbetét, öntöttvas elemei minimum 8 mm vastag anyagból készültek, külső lemezborítása összegyűjti a meleg levegőt, így az könnyen hasznosítható szomszédos szobák helyiségek fűtésére is.

Lángterelővel és huzatcsökkentő pillangószeleppel rendelkezik, melyek növelik a hatékonyságát, valamint csökkentik a fafogyasztást. A lángterelőnek köszönhetően a füst több időt tölt a kandallóbetétben, annak felső részében, mely a konvekciós levegő gyorsabb felmelegedését biztosítja.

Ez a kandallóbetét 800 Celsius fokig hőálló kerámia üveggel van szerelve. Hatalmas előnye, hogy a tűztér egyszeri megrakásával 4-5 órán át fűti a szobát, melyben található, nem kell óránként megrakni.

Technikai jellemzői:

Méretei: 695x550x450 mm

Súlya: 142 kg

Ajtónyílás méretei: 565×250 mm

Az égéskamra belső méretei: 520x280x300 mm Füstcső bekötés csonk mérete: 160 mm

Anyaga: Öntöttvas

Kifűtött tér űrmérete: 281 m3

Névleges teljesítménye: 9, 8 kW

Összteljesítménye: 12, 3 kW

Elsődleges levegőbevezetés: Igen

Másodlagos levegőbevezetés: Igen, állítható

Hatásfoka: 80 %

Fafogyasztása: 3 kg/h

Ventillátor: Igen

Előnyei:

– finom szabályozhatóság és hatékony égés = kisebb fafogyasztás

– dupla falazat = akár több szobát is fűthetünk egyszerűen ezzel a betéttel

– a beépített ventillátorok segítségével akár nagyobb teret is képes fűteni

– elnyújtott égés, ritkábban kell rárakni

Hátrányai:

– az ára – de ha figyelembe vesszük a kis fogyasztást, a gazdaságos működést, rájövünk, hogy 2-3 év alatt befektetésünk megtérül.

További információk

Tömeg 140 kg

Dar cum ajunge la mine?

 

Avem colaborare fructuoasa cu firme de curierat. Astfel, produsele mai mici dimensiuni, sau comenzile pana in 40 kg le trimitem prin UrgentCargus, iar focarele sau comenzile mai mari prin Pallex sau Engelmayer, aceste firme fiind specializate in livrari paletizate. In 2-3 zile comanda ta ajunge in fata usii Tale.