K3647DU dupla üvegezésű kályhaajtó

Produse

2.685,00 lei TVA inclus

Engedélyezett utánrendelésre

A dupla üvegezésű kályhaajtók előnyei
– kisebb hőveszteség az üvegen keresztül, a fa teljesebb elégése
– a káros kibocsátások minimálisak lesznek, elhanyagolhatóak
– az üveg felületi hőmérséklete alacsony, egy kisgyerek ha hozzányúl, nem égeti meg a kezét.
– ezzel az ajtóval a SR EN15544 standardnak megfelelő kályha építhető, így betartjuk a jelenleg érvényes törvényes előírásokat
– magasabb tűztérhőmérséklet, 700 – 900 Celsius fok között, miközben a teljesítmény 78 – 92% között lesz ökotűztérrel építve

k

solutii potrivite

LIVRARE CURIERAT

garantie

Descriere

Dupla üvegezéssel ellátott cserépkályhaajtó. Ezek az ajtók öntöttvas keretre szerelődnek, mely az ajtó tűz felőli oldalán lesz. Az ajtók külső váza és a mélységben állítható takarókeret pedig acélból készül. Németországban gyártott hőálló üveggel szerelődik, melyek közül a külső speciális hőálló festést kap, mely szebbé és elegánsabbá teszi. Az ajtó mindegyik fémből készített része hőálló festékkel van kezelve, így az ajtó védve van a nedvességtől, ugyanakkor szép.
Az egészségre nem ártalmas, kerámiaszálas tömítőzsinórral van ellátva, így csukódása légmentes. A légmentes záródás leállítja a gázok közlekedését a kémény felé, miután a tűztér légellátását elzártuk. Így a kályha tovább lesz meleg.

Ezekhez az ajtókhoz javasoljuk az Osztrák Kályhásszövetség által kidolgozott UZ37 előírások szerint épített tűztér csatlakoztatását. Így az égés hatékonysága optimális lesz. Ugyanakkor szükséges egy légmentesen záródó levegőzsilip csatlakoztatása is, melynek segítségével a beáramló égési levegő mennyiségét tudjuk szabályozni.

Külső méretei: 460 x 580 mm

Beépítési méretei: 410 x 520 mm

Ezt az ajtót csak rendelésre tudjuk hozni, rendelés esetén 10 nap alatt tudjuk házhoz szállítani.

További információk

Tömeg 16 kg
Méretek 46 × 58 × 8 cm

Dar cum ajunge la mine?

 

Avem colaborare fructuoasa cu firme de curierat. Astfel, produsele mai mici dimensiuni, sau comenzile pana in 40 kg le trimitem prin UrgentCargus, iar focarele sau comenzile mai mari prin Pallex sau Engelmayer, aceste firme fiind specializate in livrari paletizate. In 2-3 zile comanda ta ajunge in fata usii Tale.