KK4736 külső égési levegőre csatlakoztatható, dupla üvegezésű professzionális kályhaajtó

Produse

5.173,00 lei TVA inclus

Engedélyezett utánrendelésre

Hatékony égést biztosító cserépkályha ajtó, dupla üvegezéssel és külső égési levegő bevezetéssel ellátva, mely az ajtó hátsó felén csatlakozik a tokhoz. Légmentesen záródik, magasságukban állítható lábakkal rendelkezik. Ez az ajtó szavatolja a hatékony égést, segítségével az SR EN 15544 szabványnak megfelelő, magas hatékonyságú, modern kályhák építhetők. Az ajtó öntöttvas alappal rendelkezik, így ellenáll a sokszor 900 Celsius fokot is meghaladó tűztérhőmérsékletnek.

k

Magas hatékonyság

Tiszta égés

Tanusított termék

Termékleírás

A hatékony égést megvalósító kályhaajtó modell. Dupla üvegezéssel rendelkezik, így az üvegen keresztül leadott hőmennyiség minimális lesz. Ezáltal a tűztérben az égési hőmérséklet jóval magasabb lesz, így az égés hatékonysága is nő. De a hatékony égéshez sok oxigénre is szükség van. Külső levegő bevezető nyílással rendelkeznek, így az tűz nagy intenzitással fog égni, magas hőfokon. Az égéshez szükséges levegő az ajtótok alsó részén jut be, majd a keretben fölvezetődik. Az ajtókeret oldalainál található keskeny réseken áramlik be a tűztérbe, különböző magasságon, így a gázok keveredése az égéstérben optimális lesz.

Mélységében állítható takarókerettel rendelkezik, így a kályha választott külső köpenyéhez hozzá be lehet állítani, legyen az kályhacsempe, kőburkolat vagy vakolt samottfal.

KK4736– kattints ide a méretrajz letöltéséhez

 

Ezek az ajtók a SR EN 15544 szabvány szerint vanak készítve, és megkapták az osztrák kályhásszövetség – Österreichischer Kachelofenverband tanúsítványát a működési teljesítményre vonatkozólag, ahogy azt az alábbi adatlap is igazolja:

Kiss_Zusammenfassung – kattints ide a letöltéshez!

Előnyök

N

Külső égési levegő bevezetés

N

Dupla üvegezés = hatékonyabb égés

N

Magasságban állítható lábak

N

Mélységben állítható takarókeret

N

Az égéslevegő mennyisége egyszerűen szabályozható

N

Öntöttvas alapra épül, így tartósabb

N

Nem szükséges ökotűzteret építeni

Úgy gondolod rossz vásárt csináltál? Nem vagy megelégedve a rendelt termékkel, vagy nem az elvárásaidnak megfelelően működik? A rendeléstől számított 30 napon belül visszaküldheted és mi teljes egészében visszatérítjük az árát. És ha az elhúzódó használat alatt rejtett hibák jelentkeznének, a jótállás teljes ideje alatt kicseréljük a terméket.

Kik vagyunk mi?

Egy kályhacsempe gyártásra, azon belül is a több száz éves kályhacsempék rekonstruálására és gyártására szakosodott kerámia műhely. Ezeket az ajtókat 2019-ben kezdtük behozni az országba, hogy ezzel is elősegítsük a nálunk nem használatos, magas hatékonyságú kályhák építését. Olyan kályhák létrejöttét támogatjuk, melyek a SR EN 15544 szabvány szerint vannak méretezve és hozzáértéssel, szenvedéllyel kivitelezve.

Az ajtók jellemzői

Dupla üvegezés

A dupla üvegezésnek hála a tűztérben levő hőmérséklet nagyon magas lesz, mivel az üvegen keresztül nagyon kevés hőt veszít. így nő az égés hatékonysága. Tiszta égésünk lesz, a károsanyag kibocsátás a minimumra csökken. 

Külső levegő bevezetés

Az új téglalap alakú külső levegő csatlakozóval most még könnyebb a levegőkanális kiépítése. A kintről hozott levegő az ajtótokban két oldalt emelkedik, majd az ajtókeret különböző magasságban elhelyezett nyílásain áramlik be az égéstérbe.  Az ajtótokban már előmelegítődik. 

Levegő beadagolása különböző magasságban

Az ajtótokba beáramló külső levegő az ajtókeret különböző magasságban elhelyezett adagoló nyílásain jut be az égéstérbe. Így a hatékony égéshez szükséges turbulencia is biztosított.

Magasságban állítható lábak

Hogy az ajtót megfelelően lehessen szintezni, magasságban állítható lábakkal rendelkezik. Bár egyes esetekben így is szükséges aláépíteni, hogy a megfelelő magasságba kerüljön az ajtó, a szintezéssel nem lesz gond.

Hogyan építhető be?

Az Osztrák Kályhásszövetség (Österreichischer Kachelofenverband) által tanúsított termék!

  • Megfelelőségi nyilatkozat ISO 9001/2009 – letöltés
  • Tesztelési jegyzőkönyv – Österreichisches Kachelofenverband – letöltés
  • Osztrák kályhásszövetségi tanúsítvány (Österreichisches Kachelofenverband) – letöltés

Rendelnék. Hogy jut el hozzám?

 

Ezek az ajtók nagyok, nehezek és értékesek. Így a házhozszállítás csak raklapos szállítás formájában történhet. Így tudjuk garantálni, hogy biztonságban megérkezik. A kiszállítás a Pallex raklapos futárszolgálattal történik, a mi költségünkre.