MT160 TUNNEL VERTICAL kétoldali ajtóval rendelkező alagút kandallóbetét liftajtóval

Produse

13.570,00 lei TVA inclus

Alagút típusú öntöttvas kandallóbetét, 16kw hőteljesítménnyel. Égéstere samottal van bélelve. Ez a kandallóbetét magasabb tűztérhőmérséklettel rendelkezik a samott bélelésnek köszönhetően, így a hatásfoka is nagyobb, mint az átlagos tűztereké. A liftajtós megoldás további élvezeti értéket ad hozzá e kandalló látványához.

k

solutii potrivite

LIVRARE CURIERAT

garantie

Descriere

Alagút típusú, acélból gyártott kandallóbetét, 16kw hőteljesítménnyel. Két hőálló üveggel ellátott ajtaja egymással szemben helyezkedik el. Ezáltal a tűztér beépíthető akár két egymás melletti szoba közfalába, vagy egy nagyobb nyitott tér közepébe(például a nappali és konyha, vagy konyha és ebédlő közé), így több oldalról is gyönyörködhetsz a tűz látványában.

Ez a kandallóbetét acélból készül, égéskamrája samottal van bélelve, így nagyobb az élettartama. A megemelkedett tűztérhőmérsékletnek köszönhetően az égés hatásfoka is javul.

Ez a kandallóbetét külső égési levegőre is csatlakoztatható egy speciális tartozék megvásárlása által. Ezáltal a kandallóbetét hatékonysága megnő, lehetővé teszi az égés hatásfokának a javulását, és a lakótérben lévő oxigén megmarad emberi használatra, nem használódik fel az égés folyamán.

Technikai leírás:

Teljesítménye: 16 Kw (140 – 160 nm)

Anyaga: Acél, samottal bélelve

Ajtónyílás típusa: Standard

Üveg típusa: alagút, a két ajtó egymással szemben helyezkedik el

Súlya: 162 Kg

Füstcső átmérő: 200 mm

Fahasáb hosszúsága: 700 mm

Színe: szürke

Égési gázok kilépési hőmérséklete: 345 C

Hatékonyság: 71 %

Külső levegőbevezetés: lehetséges

Származási helye: Lengyelország

További információk

Tömeg 160 kg

Dar cum ajunge la mine?

 

Avem colaborare fructuoasa cu firme de curierat. Astfel, produsele mai mici dimensiuni, sau comenzile pana in 40 kg le trimitem prin UrgentCargus, iar focarele sau comenzile mai mari prin Pallex sau Engelmayer, aceste firme fiind specializate in livrari paletizate. In 2-3 zile comanda ta ajunge in fata usii Tale.