N80 kandallóbetét

Produse

5.456,00 lei TVA inclus

Kivételes hatékonysággal működő, kisméretű kandallóbetét, a Kratki PRO szériájából. Az ajtó széles rálátást biztosít a tűz látványára, valamint az üvegen keresztül kezdi a kandalló átmelegíteni a szobát, begyújtás után pár perccel. A samott bélelésnek köszönhetően a tűztérben megnövekszik az égési hőmérséklet, mely egy hatékonyabb égést eredményez, így kevesebb fával fűthetünk.

k

solutii potrivite

LIVRARE CURIERAT

garantie

Descriere

Egyszerű, minimál stílusú kandallóbetét a Kratki PRO szériájából, mely kandallójának elegáns külsőt kölcsönöz. Az ajtó széles rálátást biztosít a tűz látványára, valamint az üvegen keresztül kezdi a kandalló átmelegíteni a szobát, begyújtás után pár perccel. A samott bélelésnek köszönhetően a tűztérben megnövekszik az égési hőmérséklet, mely egy hatékonyabb égést eredményez, így kevesebb fával fűthetünk.

Tűzálló acélból készített kandallóbetét, lángterelővel ellátva, mely késlelteti a füst eltávozását a kéményen keresztül, így az égési gázok hőmérséklete csökken.

Ez a tűztér rendelkezik külső levegő csatlakozóval, így az égés során a betét nem a szobákban található oxigént használja el, hanem a szabadból húz be oxigéndús levegőt. A szobában található oxigén pedig megmarad emberi használatra. Ha professzionális kéménnyel rendelkezel, kandallód zárt rendszerként üzemel majd, vagyis az épületen kívülről veszi az égési levegőt, mely a kandallóbetétből majd az égési gázokkal a szabadba jut a kéményen át. Ez a kandallóbetét 800 Celsius fokig hőálló kerámia üveggel van szerelve.

Az égési levegő az ajtó keretében vezetődik be és az ajtó előtt alul és felül jut be az égéstérbe. Ezáltal egy levegőfüggönyt képez, mely védi az üveget a koromlerakódástól. A samottbélés hátfalán lévő nyílások szintén az égési levegő bevezetését szolgálják. Általuk a fagázak jobb keveredése érhető el, egy hatékonyabb égés és szebb lángjáték.

Egyik előnye az elnyújtott égés, így ritkábban, mintegy 4-5 óránként kell megrakni a tüzet.

További jellemzők :
  • 5 éves garancia
  • INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS
Technikai jellemzői:

Származási helye: Lengyelország

További információk

Tömeg 110 kg

Dar cum ajunge la mine?

 

Avem colaborare fructuoasa cu firme de curierat. Astfel, produsele mai mici dimensiuni, sau comenzile pana in 40 kg le trimitem prin UrgentCargus, iar focarele sau comenzile mai mari prin Pallex sau Engelmayer, aceste firme fiind specializate in livrari paletizate. In 2-3 zile comanda ta ajunge in fata usii Tale.