OH180 kandallóbetét

Produse

3.640,00 lei TVA inclus

Modern stílusú kandallóbetét, 18 kw hőteljesítménnyel. A kandallóbetét testén elhelyezett sűrű bordázat megnöveli a fűtőfelületet, így gyorsabban fogja kifűteni a teret. 800 Celsius fokig hőálló kerámia üveggel van szerelve. A hatékony fűtés érdekében lángterelővel rendelkezik (deflektor) és a testen elhelyezett sűrű bordázat megnöveli a fűtőfelületét a tűztérnek.

k

solutii potrivite

LIVRARE CURIERAT

garantie

Descriere

Egy erős, minimalista dizájnnal rendelkező kandallóbetét, mely úgy modern, mint rusztikus lakásban megállja a helyét. A hőálló üveggel ellátott ajtó széles rálátást biztosít az égő hasábokra és az ajtó üvegén keresztül beindul a hősugárzás már a begyújtás után 10 perccel. A keletkező hő mintegy 15 százaléka hasznosul a hőálló üvegen keresztül.

Ez egy öntöttvas kandallóbetét, külső falai minimum 8 mm vastag anyagból készültek. Robusztus és időtálló tűztér. A testén számos felületnövelő borda található, melyek lehetővé teszik a fűtendő tér gyorsabb átmelegítését.

Lángterelővel és huzatcsökkentő pillangószeleppel rendelkezik, melyek növelik a hatékonyságát, valamint csökkentik a fafogyasztást. A lángterelőnek köszönhetően a füst több időt tölt a kandallóbetétben, annak felső részében, mely a konvekciós levegő gyorsabb felmelegedését biztosítja.

A tűztér külső égési levegőre is csatlakoztatható, így a szobában lévő oxigén megmarad emberi fogyasztásra, nem használódik el az égés során. Ez egy választható tartozék megvásárlásával lesz lehetséges.

Ez a kandallóbetét 800 Celsius fokig hőálló kerámia üveggel van szerelve. Egyik előnye az elnyújtott égés, így ritkábban, mintegy 4-5 óránként kell megrakni a tüzet.

További jellemzők :

5 éves garancia
INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Technikai jellemzői:

Teljesítménye: 18 Kw (150-180 nm)

Anyaga: Öntöttvas

Ajtónyílás típusa: Standard

Üveg típusa: Standard

Súlya: 162 Kg

Füstcső átmérő: 200 mm

Fahasáb hossza: 500 mm

Színe: szürke

Égési gázok kilépő hőmérséklete: 406 C

Hatékonyság: 79 %

Külső levegőbevezetés: lehetséges

Származási helye: Lengyelország

További információk

Tömeg 160 kg

Dar cum ajunge la mine?

 

Avem colaborare fructuoasa cu firme de curierat. Astfel, produsele mai mici dimensiuni, sau comenzile pana in 40 kg le trimitem prin UrgentCargus, iar focarele sau comenzile mai mari prin Pallex sau Engelmayer, aceste firme fiind specializate in livrari paletizate. In 2-3 zile comanda ta ajunge in fata usii Tale.