Z160 TUNNEL kétoldali ajtóval rendelkező alagút kandallóbetét

Produse

6.480,00 lei TVA inclus

Alagút típusú öntöttvas kandallóbetét, 16kw hőteljesítménnyel. Két hőálló üveggel ellátott ajtaja egymással szemben helyezkedik el. Ezáltal a tűztér beépíthető akár két egymás melletti szoba közfalába, vagy egy nagyobb nyitott tér közepébe(például a nappali és konyha, vagy konyha és ebédlő közé),

 

k

solutii potrivite

LIVRARE CURIERAT

garantie

Descriere

Alagút típusú, öntöttvas kandallóbetét, melynek két egyaránt nyitható és funkcionális ajtaja van a tűztér ellentétes oldalain. Ezáltal a tűztér beépíthető akár két egymás melletti szoba közfalába, vagy egy nagyobb nyitott tér közepébe(például a nappali és konyha, vagy konyha és ebédlő közé), így több oldalról is gyönyörködhetsz a tűz látványában.

Ez a kandallóbetét nagy hőterhelést is elviselő öntöttvasból készült, valamint a testen elhelyezett öntöttvas bordák megnövelik a tűztér felületét, így lehetővé teszik a tér gyorsabb felfűtését.

Ez a kandallóbetét külső égési levegőre is csatlakoztatható egy speciális tartozék megvásárlása által. Ezáltal a kandallóbetét hatékonysága megnő, lehetővé teszi az égés hatásfokának a javulását, és a lakótérben lévő oxigén megmarad emberi használatra, nem használódik fel az égés folyamán.

Technikai leírás:

Teljesítménye: 16 Kw (140-160 nm)

Anyaga: Öntöttvas

Ajtónyílás típusa: Standard

Üveg típusa: alagút, két ajtós, melyek egymással szemben helyezkednek el.

Súlya: 149 Kg

Füstcső átmérő: 200 mm

Fahasáb hossza: 500 mm

Színe: szürke

Égési gázok kilépési hőmérséklete: 301 C

Hatásfoka: 70 %

Külső levegőbevezetés: lehetséges

Származási helye: Lengyelország

További információk

Tömeg 150 kg

Dar cum ajunge la mine?

 

Avem colaborare fructuoasa cu firme de curierat. Astfel, produsele mai mici dimensiuni, sau comenzile pana in 40 kg le trimitem prin UrgentCargus, iar focarele sau comenzile mai mari prin Pallex sau Engelmayer, aceste firme fiind specializate in livrari paletizate. In 2-3 zile comanda ta ajunge in fata usii Tale.