Dupla üveggem és külső levegő bevezetéssel ellátott kályhaajtók

Produse

Dupla üveggel szerelt és külső levegő csatornára köthető üveges kályhaajtó. Az égéshez szükséges levegő az ajtótokban vezetődik, majd a különböző magasságokban elhelyezett nyílásokon áramlik a tűztérbe. Így ez a levegő már a beáramlás előtt fölmelegedik, és a tökéletes égéshez szükséges örvénylést elősegíti. Az ajtó kerete mélységében állítható, így minden kályhához személyesíthető. A hőálló üveg Németországban gyártódik a legmodernebb technológia felhasználásával, a külső üveg speciális hőálló festést kap, mely által elegánsabb, modernebb külsőt kap. Az ajtó mindegyik fémből készített része hőálló festékkel van kezelve, így az ajtó védve van a nedvességtől, ugyanakkor szép.
Az ajtó csikódása légmentesen záródik, melyet az egészségre nem ártalmas tömítőzsinór biztosít. Az ajtókereten található a levegő szabályzó kar, így nem szükséges további levegőszabályzó berendezést beépíteni.
Egy ilyen ajtó használata fölöslegessé teszi az UZ37 tűztér építését, mivel maga az ajtó teljesíti az öko-tűztér minden előírását, biztosítván a hetékony égést és környezetbarát működést a SR EN15544 szabvány által előírt módon.