Declaratia de confidentialitate

Amrita SRL, ca si detinator al siteului amrita.ro consideră confidentialitatea datelor o componentă esentială in afaceri.

Amrita SRL proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cat si cu principiile stabilite in acest document.

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa, aplicabila activitatilor online ale amrita.ro. Aceasta declarație explică tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Website-ul nostru este în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor (Regulament EU 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru vizitatorii siteurilor, sau persoanelor care au activitati online și consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC. Directiva 95/46/EC va fi inlocuită de la data de 25 Mai 2018. Această declaratie este conformă cu GDPR si prin urmare si cu Directiva 95/46/EC si cu regulile naționale.

Aceasta declaratie de confidentialitate se afla in responsabilitatea lucratorului desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR a SC AMRITA SRL, care deține responabilitatea generală pentru asigurarea conformitatii. Lucratorul desemnat GDPR este responsabil pentru implementarea politicii noastre de confidențialitate si ea asigura conformitatea de zi cu zi si este implicat în toate problemele legate de protecția datelor personale.

 

Principii

Politica de protejare a datelor pentru siteul amrita.ro se bazează pe următoarele principii de protecție a datelor:

● Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă și transparentă;

● Colectarea datelor personale se va face numai în scopuri specificate, explicite și legitime și datele nu vor fi procesate mai departe într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri;

● Colectarea datelor personale va fi adecvată, relevantă și limitată la informațiile necesare scopului procesării;

● Datele personale vor fi acurate și, acolo unde este necesar, actualizate;

●  Se vor lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele incorecte sunt șterse sau corectate fără întârziere;

● Datele personale vor fi păstrate într-o formă ce permite identificarea persoanei vizate și pentru o perioadă nu mai lungă decât cea în care datele personale sunt procesate;

● Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară;

● Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe.

● Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora, împotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor atât cât și de la dreptul portabilității datelor.cât și de la dreptul portabilității datelor.

 

Datele personale

 

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane rămân date cu caracter personal și sunt vizate de GDPR.

Datele cu caracter personal care au fost făcute anonime în așa fel încât persoana fizică nu este sau nu mai este identificabilă nu mai sunt considerate date cu caracter personal. Pentru ca datele să fie cu adevărat anonimizate, anonimizarea trebuie să fie ireversibilă.

GDPR protejează datele cu caracter personal indiferent de tehnologia utilizată pentru prelucrarea datelor respective – este „neutră din punct de vedere tehnologic” și se aplică atât prelucrării automate, cât și prelucrării manuale, cu condiția ca datele să fie organizate potrivit unor criterii predefinite ( de exemplu, în ordine alfabetică). De asemenea, nu contează cum sunt stocate datele – într-un sistem de TIC, prin supraveghere video sau pe hârtie; în toate aceste cazuri, datele cu caracter personal sunt supuse cerințelor de protecție formulate în RGPD.

Exemple de date cu caracter personal:

● un nume și prenume;

● o adresă de domiciliu;

● o adresă de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.com;

● un număr de act de identitate;

● date privind locația;

● o adresă de protocol de internet (IP);

● identificatorul de publicitate al telefonului dvs.;

● date deținute de către un spital sau un medic, care ar putea fi un simbol ce identifică în mod unic o persoană.

Colectarea datelor personale

 

Utilizatorii website-ului nostru care doresc să beneficieze de serviciile noastre și să ne furnizeze informații, pot fi rugați să pună la dispoziție date personale pentru ca Amrita SRL să poată opera și îmbunătăți produsele si serviciile. Colectăm în primul rând date personale cum ar fi prenumele, adresa de email de la clientii nostri care se inscriu pe listele noastre de email. Prin aceste servicii ei vor primi de la noi informatii despre functionarea, constructia, folosirea, mentenenta, problemele sobelor si semineelor, stiri interne, oferte speciale, EDM (Scrisoare electronica de marketing direct), informatii despre produse.  Vom colecta date cu caracter personal prin email sau telefon ca si nume, prenume, adrese fizica, adrese de email, numere de telefon, cod numeric personal (CNP) de la clientii care ne contacteaza pentru a da comanda pentru material ceramic, soba, semineu, usa de soba, focar semineu, accesorii, material de montaj etc. – toate produsele din portofoliu – aceste informatii fiind folosite pentru livrarea de mostre prin curierat rapid sau posta la domiciliul clientului, precum si livrarea produselor comandate prin posta, curierat rapid, curierat de marfuri paletizate sau prin mijloace proprii de transport. Aceste informatii se vor folosi si pentru facturare. Se vor colecta date personale ca si nume, prenume, adresa prin telefon pentru vizitarea clientilor la domiciliul lor pentru negocieri si masuratori la fata locului sau pentru livrarea produselor comandate.

Vom colecta numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de email si CNP al persoanelor care candideaza la un loc de munca in compania noastra.

Colectăm date personale pentru alte scopuri cum ar fi statistica, administrare și comunicare, IT și administrarea securității, securitate fizică, sisteme de suport, colaborare la proiectele interne și echipele și activitățile organizaționale. Vom procesa datele personale doar pentru un scop specificat, explicit și legitim conform legilor din Romania si Uniunea Europeana.

Utilizarea datelor personale

 

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele numai atât cât este necesar pentru acel scop. Vom păstra informațiile clientului pentru perioada în care contul său este activ, pentru a îi oferi servicii, pentru a fi conforme cu obligațiile noastre legale sau pentru oricare din scopurile menționate mai sus. Accesul la datele personale este limitat in cadrul societatii noastre, putand fi accesat doar de catre personalul care ocupa functiile de marketing, finante si plati, HR, conducerea societatii, lucratorul desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR. Pentru clientii activi, impreuna cu toate detaliile comenzii numele, prenumele si numarul de telefon vor fi cunoscute de catre toti lucratorii societatii implicati in productia comenzii. Acest lucru reprezinta o necesitate din punct de vedere a eficientei completarii comenzilor, pentru ca acesti lucratori sa poata cere informatii suplimentare si astfel de a asigura satisfactia la nivel cel mai inalt a clientului precum si completarea comenzii conform parametrilor primite de catre client.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Prin acceptarea termenilor si a conditiilor clientul isi da acceptul de a se folosi datele personale in coformitate cu legile in vigoare. Socieatatea inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator / utalizator / client. Conform cerintelor legii 677/2001 si de la 25 mai 2018  cerintelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completate societate are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii / clienti. Socieatea nu va colecta date personale despre utilizator / client exceptand situatia in care utilizatorii / clientii isi comunica aceste date.

În anumite situații Amrita SRL este nevoită să dezvăluie date personale ca și răspuns la cererile autorităților de supraveghere pentru a îndeplini cerințele GDPR. De asemenea vom divulga informații personale daca este cerut de lege, de exemplu pentru a ne conforma cu o citație sau alte procese legale, atunci când considerăm de bună credință că divulgarea datelor este necesară pentru a ne proteja drepturile, siguranța clienților sau siguranța celorlalți, investigarea fraudelor sau ca răspuns la o cerere a guvernului sau institutii ale statului.

 

Stergerea datelor personale

Clienții au dreptul de a solicita în orice moment accesul la rectificarea, ștergerea sau restricționarea procesării datelor colectate de către noi. Pentru a ne ajuta să păstrăm datele personale actualizate, recomandăm utilizatorilor să ne informeze despre orice schimbare sau discrepanță. Pentru a vizualiza sau modifica datele personale, pentru a obține informații despre perioada de timp pentru care AMRITA SRL intenționează să păstreze datele personale sau pentru alte întrebări legate de datele personale, vă rugăm contactați DPO pentru conformitate cu prevederile GDPR, Garai Judit, e-mail: contact@amrita.ro

 

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate impotriva amenintarilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare oferita de firma hosting.
Daca descoperim orice incalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile utilizatorului inregistrat, vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Vom informa utilizatorul inregistrat, cu privire la incalcarea datelor sale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile utilizatorului.

Aplicarea la un job

 

Pentru aplicarea la joburile noastre utilizăm în scopuri de management un website de recrutare conectat cu serviciul online baza de date si formulare de inscriere- email marketing SalesAutopilot.com. Atunci când aplicați pentru un job în cadrul AMRITA SRL datele personale vor fi procesate și controlate de către AMRITA SRL. Aplicațiile nu vor fi stocate pentru o perioadă mai mare de timp decât cea necesară și nu vor fi divulgate persoanelor terțe. Dacă aplicanții doresc să acceseze, să modifice sau să șteargă datele personale, sunt rugați să contacteze DPO pentru conformitate cu prevederile GDPR, Garai Judit, e-mail: contact@amrita.ro

Durata stocarii

Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor clientilor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand utilizatorul inregistrat retrage consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date.

E-mailuri de marketing/Marketing direct

 

AMRITA SRL are dreptul să trimită clienților e-mailuri de marketing cu consimțământul acestora. Această formă specifică de consimțământ trebuie dată în mod liber, informată specific și precis. Aceste cereri sunt îndeplinite atunci când clienții au optat să primească e-mailuri de marketing (prin aprobare activa).

Clienții vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere și fără costuri, la procesarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct fără a trebui să furnizeze justificări concrete. Clienții pot face acest lucru dând click pe linkul „Dezabonare” care apare în mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj la contact@amrita.ro. O dată ce clientul a obiectat, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

E-mailurile de marketing conțin informații pe care le considerăm interesante pentru client, atât cât și știri de ultimă oră legate de produsele și serviciile noastre.

Responsabilitate

AMRITA SRL este responsabilă și va fi capabilă să demonstreze la orice moment conformitatea cu GDPR cât și cu principiile stabilite în acest document. AMRITA SRL va menține sub responsabilitatea sa o arhivă a activităților de procesare ce conține informațiile solicitate de către GDPR și, acolo unde este necesar va pune informațiile la dispoziția autorităților de supraveghere.

Declarația de confidențialitate se află în responsabilitatea DPO pentru conformitate cu prevederile GDPR, întrebările legate de această politică de confidențialitate pot fi adresate lui Garai Judit, e-mail: contact@amrita.ro

 

Plângeri

 

Clienții au dreptul să adreseze o plângere legată de procesarea datelor lor personale. Toate întrebările și plângerile vor fi prelucrate de către lucratorul desemnat pentru conformitate cu prevederile GDPR, în timp util și în concordanță cu procedurile interne.

În cazul improbabil în care clienții au suferit daune din cauza încălcării drepturilor conform politicii de protecție a datelor personale și AMRITA SRL nu a tratat plângerea în mod corespunzător, clienții au posibilitatea de a trimite o plângere autorității superioare.

Plângerile pot fi trimise la DPO pentru conformitate cu prevederile GDPR, Garai Judit, e-mail: contact@amrita.ro

Modificări ale acestei politici

 

Această politică poate fi actualizată din când în când, de exemplu în urma modificării legislației relevante sau schimbări ale siteului, a politicilor interne si de vanzari ale societatii AMRITA SRL. În cazul în care se fac modificări ale materialului clienții vor putea vedea aceste modificari prin intermediul website-ului. Încurajăm clienții să verifice această pagină periodic pentru a fi informați despre ultimele noutăți în ceea ce privește practicile noastre de confidențialitate.

sediu atelier

Str. Fabricii nr. 9, Targu Secuiesc,

jud. Covasna

Telefon

0740 085 937

EMAIL

contact@amrita.ro

Pin It on Pinterest

Share This