Despre noi

Cine suntem, cu ce ne ocupam, cum te putem ajuta.

Despre noi

Atelier creativ de ceramica pentru soba ta, semineul tau.

Bine ai venit. Suntem o companie care a înteles perfect ce înseamna si cât e de important estetica langa functionalitate. Întelegem ca fiecare locuinta e diferita, ca gusturile nu se discuta. Tocmai de aceea nu ne-am impus limite si suntem deschisi la orice propunere pentru îndeplinirea visului tau la un camin cald si cu un stil aparte.

Nu suntem o companie care se pricepe la toate, nu suntem atotstiutori. Dar am învatat ca detaliile conteaza mult si fiecare greseala ascunde o mare invatatura.

Am învatat sa ascultam, sa ne adaptam, sa te ajutam sa ai o instalatie de incalzire pe masura asteptarilor tale. Daca ne cauti cu dorinta ta, suntem bucurosi daca te putem ajuta cu sfaturi, si specialistii nostri vor lucra cu profesionalism ca dorinta ta sa devina realitate.

Daca te inspira senzatia de cald a unei sobe sau semineu, sunt multe informatii care te pot interesa. Toate aceste informatii le gasesti pe Blog. De aceea te invitam sa o accesezi apasand acest buton:

Daca ne suni, ei iti raspund la telefon:

László Károly

László Károly

director productie

0745300346

Garai Judit

Garai Judit

asistent manager

0742511254

László Zsolt

László Zsolt

director vanzari

0740085937

Credem ca lucrul bine facut incepe cu materie prima de calitate.

De aceea nu pregatim lutul, materia prima dupa o reteta de peste 100 de ani. Am cautat materia prima de calitate cea mai buna din Europa, pe care l-am gasit in Germania. Lucram cu aceasta materie prima pentru ca este omogena, se prelucreaza usor si produsele rezultate sunt durabile si mentin caldura foarte bine. Lutul nu o amestecam cu nisip, ci folosim praf de samota, care imbunatateste calitatile lutului. Evident, tot din Germania. Si lutul, si praful din samota sunt realizate special pentru fabricarea placilor de teracota. 

Materia

Casa ta este locul unde iti incarci bateriile dupa o zi lunga impreuna cu familia si prietenii.

O soba sau semineu iti asigura un confort termic special, foarte diferit de sistemul de incalzire centralizat. Incalzirea cu caldura radianta este considerata cea mai sanatoasa metoda de incalzire si promovata prin toate tarile occidentale ca si modul de incalzire cel mai sanatos si sustenabil, eco-friendly. Noi iti oferim solutii care exceleaza nu doar prin functionalitate, dar si prin estetica, punand in valoare frumusetea locuintei tale.

Ai intrebari? Ne poti contacta prin urmatoarele moduri.

magazin prezentare

Strada Cernatului nr 27,

Targu Secuiesc, judetul Covasna

Telefon

0742511254

Datele legale

SC AMRITA SRL
Nr. de Ordine in Registrul Comertului: J14/316/2004
Cod Unic de Inregistrare: 16694847
Cont bancar: BRD – RO55 BRDE 150S V297 9306 1500 – cont in RON

COD SWIFT/BIC: BRDEROBU

Sediul legal in Romania: Curtea 52, Nr. 7, 525400 Targu Secuiesc, Jud. Covasna