Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V026, un semineu elegant de culoare maro

Semineu de teracota V026, un semineu elegant de culoare maro

Semineu elegant, construit din placile de teracota T023, vopsite in culoare maro. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Pilis, produs de catre firma Benkel, un producator de focare de semineu din Ungaria. Cu acest focar de semineu este incalzit o camera de locuit […]

Estimare costuri materiale ceramice:

7800 - 9440 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu elegant, construit din placile de teracota T023, vopsite in culoare maro. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Pilis, produs de catre firma Benkel, un producator de focare de semineu din Ungaria.

Cu acest focar de semineu este incalzit o camera de locuit de aproximativ 30 metri patrati, semineul fiind o sursa de incalzire eficienta a acestui spatiu.

Este un semineu personalizat, sau mai bine spus un semineu care permite o personalizare pana la cel mai inalt nivel, se pot alege modelele de cornisa, de placa de teracota, si se adapteaza si focarul de semineu la suprafata care trebuie incalzita. Colorarea placilor de teracota, precum si a peretilor din camera s-a facut de catre un artist local din Targu Secuiesc, de aceea daca doriti un decor similar, va putem pune in legatura cu acest artist ca coloristica semineului sa iasa la acelasi nivel de perfectie.

Peretele din spatele semineului a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei. Semineul dispune de o banca laterala de 3 metri lungime, acoperita cu blat din lemn si un spatar tencuit.

Dimensiunile acestui semineu elegant:

  • Latime corp semineu: 130 cm
  • Adancime:  80 cm
  • Inaltime totala: 230 cm

In acest scurt videoreportaj puteti vedea acest semineu: 

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă