Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba de gatit cu plita, SG03, culoare maro semimat

Soba de gatit cu plita, SG03, culoare maro semimat

Aceasta soba de gatit s-a realizat din placi fabricate manual, modelul placii T034, care s-au glazurat in culoarea maro semimat. Este prevazuta cu usi de soba din fonta, cuptorul si usa de alimentare fiind prevazute si cu sticla termorezistenta. Plita este una de dimensiune mai mica, pentru a permite circulatia comoda prin usa de langa […]

Estimare costuri materiale ceramice:

9650 - 10920 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Aceasta soba de gatit s-a realizat din placi fabricate manual, modelul placii T034, care s-au glazurat in culoarea maro semimat. Este prevazuta cu usi de soba din fonta, cuptorul si usa de alimentare fiind prevazute si cu sticla termorezistenta. Plita este una de dimensiune mai mica, pentru a permite circulatia comoda prin usa de langa soba.

Aceasta soba s-a construit lipit de perete, astfel are placi de teracota si cornise in partea din fata si pe cele doua laterale. Peretele din spatele sobei s-a izolat cu placi de silicat de calciu.

O astfel de soba de gatit se poate realiza si dintr-un alt model de placi, sau avand o coloristica diferita.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă