Adezivi si mortare termorezistente

Cum si pentru ce pot folosi aceste materiale?  Haftmörtel: Se poate folosi la lipirea materialelor ceramice sau din samota, la lucrari precum: zidire pereti din caramida de samota, sau din argila, constructie pereti la seminee sau sobe, reparatii in interiorul focarului, montaj plasa din fibra pe sobe sau seminee etc.   Stovefix Ofenbaukleber: Lipire placi din beton refractar, realizare perete soba din placi de samota, montaj placi de izolatie silicat de calciu (dupa o umezire preliminara), reparatii in camera de ardere a sobelor, montaj plasa fibra sticla termorezistenta pe sobe sau seminee.  Fiindca are o putere de penetrare foarte mare in suprafetele cu o porozitate relativ mica, se poate folosi si la armarea peretilor realizati din placi de teracota avand glazura pe ele, fara a fi nevoie sa indepartati glazura de pe placi.  
Schamottemörtel-S: Captusire placi de teracota, realizare pereti din placi de teracota in sobele de teracota, captusire canale convective (canale de fum in interiorul sobelor), captusire camere de ardere la sobe, constructia interioara a cuptoarelor de copt.  
Hafnerflex: potrivit pentru montarea placilor din piatra naturala sau ceramica pe corpul sobelor si semineelor. Este adezivul ideal pentru montarea placilor de gresie, fiind oricat de mari sau oricat de subtiri (Kerlite, Neolith etc.). Are culoarea alba.

Inchide
Pret
Material
Inchide
Pret
Culoare
Priza produs
Tip produs