Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V025, din placi pictate si stalp de piatra

Semineu de teracota V025, din placi pictate si stalp de piatra

Semineu de teracota realizat din placile de teracota pictate manual T028, folosind un focar de termosemineu Termocamino WF Plus D.S.A. produs de LaNordica, Italia. Cu acest focar de termosemineu semineul poate realiza incalzirea intregii locuinte. Semineul este racordat la un cos de fum certificat construit pe peretele exterior din spatele semineului. In jurul focarului s-a realizat […]

Estimare costuri materiale ceramice:

12640 - 14200 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu de teracota realizat din placile de teracota pictate manual T028, folosind un focar de termosemineu Termocamino WF Plus D.S.A. produs de LaNordica, Italia. Cu acest focar de termosemineu semineul poate realiza incalzirea intregii locuinte. Semineul este racordat la un cos de fum certificat construit pe peretele exterior din spatele semineului. In jurul focarului s-a realizat un incadrament din piatra naturala, deasupra cornisei de mijloc avem o sectiune tencuita, realizata din placi de silicat de calciu, tencuite cu tencuiala termorezistenta Weissputz, astfel avem incalzire prin convectie in acest spatiu de living. De altfel, in locul placilor din silicat de calciu se pot folosi si placi din samota, astfel peretii semineului pot acumula caldura. Incalzirea prin convectie la acest semineu este garantata de grila ceramica, prin care aerul cald poate iesi din interiorul semineului.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul locuit, nu va fi absorbit de catre peretii casei. Semineul va incalzi locuinte prin sistemul de incalzire centralizata a casei, dar in acelasi timp spatiul in care este construit semineul va fi incalzit prin convectie.

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă