Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V034, cu focar deschidere verticala, semineu pictat manual

Semineu de teracota V034, cu focar deschidere verticala, semineu pictat manual

Semineu de teracota realizat din placile de teracota pictate manual T025, folosind un focar de semineu cu deschidere verticala Lucy 12 cu deschidere verticala produs de Kratki, producator cunoscut din Polonia. Cu acest focar de termosemineu semineul poate realiza incalzirea unui spatiu de aproximativ 50 -60 metri patrati. Semineul este racordat la un cos de fum certificat din ceramica. […]

Estimare costuri materiale ceramice:

8120 - 10400 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Semineu de teracota realizat din placile de teracota pictate manual T025, folosind un focar de semineu cu deschidere verticala Lucy 12 cu deschidere verticala produs de Kratki, producator cunoscut din Polonia. Cu acest focar de termosemineu semineul poate realiza incalzirea unui spatiu de aproximativ 50 -60 metri patrati. Semineul este racordat la un cos de fum certificat din ceramica.

Semineul este construit in colt, langa cosul de fum dublu, avand bancute laterale in ambele parti, incalzirea prin convectie este realizata de gaura de convectie de sub focar si grila metalica, respectiv grilele ceramice amplasate in partea superioara a semineului, prin care aerul cald poate iesi din interiorul semineului.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul locuit, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

 

Va invitam sa vizionati acest scurt material video despre acest semineu: 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă