Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z004, soba pictata manual intr-un conac din Franta

Soba teracota Z004, soba pictata manual intr-un conac din Franta

Aceasta soba pictata manual s-a construit intr-un conac din Franta, este sursa de caldura pentru un salon mare, cu galerie. Soba s-a construit din placile T028, decorate cu model floral si pictate cu culoarea albastra. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 40 -45 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula […]

Estimare costuri materiale ceramice:

13800 - 16750 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Aceasta soba pictata manual s-a construit intr-un conac din Franta, este sursa de caldura pentru un salon mare, cu galerie.

Soba s-a construit din placile T028, decorate cu model floral si pictate cu culoarea albastra. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere de aproximativ 40 -45 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti. Se poate prevede si aductiune de aer exterior pentru arderea sobei. Aceasta soba dispune si de o bancuta laterala pentru sezut.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 115 cm (la nivelul corpului sobei)
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 245 cm

 

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care pictam placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă