Prima pagină/Catalog Sobe/ Semineu de teracota V015, un seminue rustic de culoare maro semimat

Semineu de teracota V015, un seminue rustic de culoare maro semimat

Seminue rustic, construit din placile de teracota T009, glazurate in culoare maro, semimat. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Pilis, produs de catre firma Benkel, un producator de focare de semineu din Ungaria. Acest semineu incorporeaza un focar de termosemineu, care raspunde pentru incalzirea […]

Estimare costuri materiale ceramice:

7800 - 9880 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Seminue rustic, construit din placile de teracota T009, glazurate in culoare maro, semimat. Aceste placi s-au fabricat prin presare manuala in matrite din gips. Semineul s-a realizat in jurul unui focar Pilis, produs de catre firma Benkel, un producator de focare de semineu din Ungaria.

Acest semineu incorporeaza un focar de termosemineu, care raspunde pentru incalzirea intregii locuinte prin sistemul de incalzire centrala a casei. Acest focar incalzeste o suprafata de aproximativ 160 metri patrati, inclusiv zona de living unde se afla fizic si semineul, si pe care o incalzeste si prin convectie, nu numai prin sistemul centralizat. Cosul de fum este situat in colt, in spatele semineului. Sectiunea cosului care se vede in camera s-a mascat cu placi de silicat de calciu dupa care s-a tencuit.

 

Avantajele folosirii unui focar de termosemineu:

  1. Se poate incalzi toata casa cu un singur foc, prin sistemul centralizat al casei
  2. Imbina utilul cu esteticul, la fel ca un semineu
  3. Incalzirea se poate controla mai bine ca la un semineu simplu, astfel nivelul de confort e mult mai mare.

Peretele din spate a fost izolat cu placi din silicat de calciu, astfel caldura produsa se valorifica in spatiul interior, nu va fi absorbit de catre peretii casei.

Dimensiunile acestui semineu rustic:

  • Latime corp: 132 cm
  • Adancime corp: 110 cm
  • Inaltime totala: 320 cm

Acest model de semineu se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau placile  de teracota pot fi fabricate in alte culori. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta focarul de semineu, pentru a facilita confort maxim locuitorilor.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise,  placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul semineului si nici focarul de semineu sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Focare de semineu recomandate
Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă