Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba teracota Z052, construita din placi in culoarea untului

Soba teracota Z052, construita din placi in culoarea untului

Soba de teracota Z052 este o soba cu forma clasica, in acelasi timp eleganta, prevazuta cu cornisa de mijloc (policioara) si este glazurata cu culoarea untului (alb murdar). Este realizata din placile T023 decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 25-30 mp, dar dimensiunea sobei […]

Estimare costuri materiale ceramice:

9900 - 11430 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Soba de teracota Z052 este o soba cu forma clasica, in acelasi timp eleganta, prevazuta cu cornisa de mijloc (policioara) si este glazurata cu culoarea untului (alb murdar). Este realizata din placile T023 decorate cu model floral. Aceasta soba este capabila de a incalzi o incapere mai mare, de aproximativ 25-30 mp, dar dimensiunea sobei se poate adapta, recalcula pentru a corespunde spatiului pe care doriti sa o incalziti.

Dimensiunile acestei sobe sunt:

  • Latime: 92 cm
  • Adancime: 70 cm
  • Inaltime: 176 cm

Acest model de soba se poate realiza din alte modele de placi de teracota, sau schimband numai culoarea cu care glazuram placile, pentru ca soba sa fie adaptata mai bine la stilul casei. In functie de pierderea de caldura a incaperii, se poate adapta modul de constructie a sobei, tipul de usa folosit si desigur, dimensiunea sobei.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, placi tencuibile (daca e cazul), alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Costurile de mai sus nu cuprind manopera montaj, pentru ca nu ne ocupam de montaj sobe sau seminee. Nu aveti  sobar in zona Dumneavoastra? In timp ce fabricam piesele sobei, va vom recomanda un sobar cu experienta cu care avem o colaborare pentru a construi soba comandata. 

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

Set usa soba Lira, cu sticla termorezistenta si cenusar

Prețul inițial a fost: 1.359,00 lei.Prețul curent este: 1.275,00 lei.

SET Usa Soba si Cenusar K4038SET din fonta cu inchidere etansa

Prețul inițial a fost: 2.488,00 lei.Prețul curent este: 2.060,00 lei.

Set Napoleon cu inchidere etansa, compus din usa de alimentare si de cenusar

Prețul inițial a fost: 1.769,00 lei.Prețul curent este: 1.680,00 lei.

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă