Prima pagină/Catalog Sobe/ Soba de gatit cu plita SG04, pentru incalzirea unui spatiu deschis

Soba de gatit cu plita SG04, pentru incalzirea unui spatiu deschis

Pe baza modelului de soba pentru gatit, pe care l-am realizat pentru emisiunea Visuri la cheie am fabricat aceasta soba, construita din placile de teracota T028, prevazuta cu plita si cuptor si usa de alimentare prevazuta cu sticla termorezistenta. Deasupra plitei am realizat si o placare de perete pictata manual, in stilul placilor pictate din […]

Estimare costuri materiale ceramice:

14850 - 15740 lei


* ofertă doar pentru materiale, nu și pentru manoperă

Pe baza modelului de soba pentru gatit, pe care l-am realizat pentru emisiunea Visuri la cheie am fabricat aceasta soba, construita din placile de teracota T028, prevazuta cu plita si cuptor si usa de alimentare prevazuta cu sticla termorezistenta. Deasupra plitei am realizat si o placare de perete pictata manual, in stilul placilor pictate din soba. Soba a fost construita de domnul sobar Hegyeli Huba din Zabala. Postamentul sobei este realizat din zidarie, tencuit, in care domnul sobar a realizat si o nisa pentru pastrarea lemnelor de foc. Soba este dotata si cu o banca laterala pentru sezut.

Aceasta soba s-a construit cu usa de soba cu sticla K3525, usa de cenusar K3516 si cuptor cu usa CUP-K3525, impreuna cu plita KT7458, prevazuta cu bara din inox.

Aici puteti viziona un scurt video cu primul foc, dupa constructia sobei:

Daca doriti o soba la fel, aveti posibilitatea sa alegeti aceeasi model de placa teracota dar pictata cu alte culori, sau o soba asemanatoare se poate realiza si din celelalte modele de placi pictate din portofoliul atelierului Amrita. La fel, o astfel de soba se poate realiza si folosind alte tipuri de usi, plita, cuptor,  prevazute cu sticla termorezistenta pentru o vedere asupra focului, pentru placerea vizuala.

Estimarea de pret cuprinde costul materialului ceramic (placile de teracota, colturi, cornise, racord, capace curatare, placi capac, piese soclu, alte piese ceramice necesare). Nu include manopera pentru montaj, materialele de constructii necesare in interiorul sobei si nici usa de alimentare, cenusar, plita, gratar sau cosul de fum.

Acest model de sobă se poate realiza și din plăcile:
Materiale de montaj:
Uși recomandate:

* ofertă doar pentru materiale, nu şi pentru manoperă